2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسایه ما داره و از درآمدش خیلی راضیه ولی خونه فروختن برای خریدش به نظر من کار عاقلانه ای نیست. چون مستاجری خیلی سخته و شخص به سختی بعدا بتونه صاحب خونه بشه. شاید الان فکر کنید که با پولی که در میارید میتونید بهترش رو بخرید ولی به نظرم سختی هایی داره

دوستی داشتیم که ۱۰ سال پیش خونه فروخت و باهاش چندتا قواره زمین جاهای مختلف خرید. درآمد خوبی هم داشت ولی تا الان نتونسته خونه بخره. به نظر من عده کمی موفق میشن بعد فروش خونه تو کار جدید موفق بشن چون مستاجری هم پول آدمو میگیره و هم توان و تمرکز و آرامش رو

اسی دقیق میگی مخوای چیکار کنین تا راهنمایت کنم

قصد فروش منزل داریم برا خرید ماشین بازم پول کم میاد که باید قسطی برداشت ،

خودم میگم نمیصرفه هم پول راننده بدیم  هم قسط بخواد پرداخت بشه !!نمیدونم چکار کنم شغل درستیم نداریم درامد داشته باشه فوقش بشه سه ونیم چهار تومنم جور کرد 

نظر شما چیه ؟!

قصد فروش منزل داریم برا خرید ماشین بازم پول کم میاد که باید قسطی برداشت ،خودم میگم نمیصرفه هم پول را ...

نگاه کن اگه میخوای راننده براتون کار نمیکنه بدبختتر هم میشین. اگه خودتون راننده بودین خوب بود ولی حالا که راننده نیست قید ماشین بزنین 

درخواست ممنوع.حوصله ندارم 🌹