سلام خاهش میکنم کمک کنین من نوزادم پنج ماهشه نزدیک ی ماهه اسهاله چند بار دکتر بردم فایده نداره دو روزه بی دلیل گریه میکنه نگرانم اب بدنش کم بشه چکار کنم از کجا بفهمم اب بدنش کم شده پوشک هم دو ساعت ی بار خیس میشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
بچه ۵ ماهه به غیراز شیر چی میتونه بخوره؟شیر مادر و شیرخشک دیگه نگفتم که شیر پاستوریزه بده
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
بخدا شیرمادرم اسهال اورهمن بچه پنج ماهم یکماه اسهال بود تا دم مرگ رفتیه پیرزن گفت شیرش نده دوروز شیر ...
آها عزیزم اینو نمیدونستم