2777
2789
عنوان

توروخدا درخواستای دوستیتونو خوب نگا کنید بعد قبول کنید😂🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 61 پست

من واسش نوشتم بسم الله :/ بعدم رفتم چک کردم دیدم داستان اینجوریه اومدم نوشتم شرمنده ندیدم مردین:/ 😂🙏 

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

بعد اومدم دیدم قبله اینکه لغو دوستی کنم نوشته مگه مرد و زن دارع:/ نه پس نداره:/ منم آنجلینا جولیم از یارقوض آباد://

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدیدا خیلی میبینم دخترا تو تاپیکا میگن با پسر نی نی سایتی رل زدن،خیلی برام عجیبه واقعا،پسری که تو نی ...

متاسفم منم ببین اونا چقد کمبود دارن که با همچین پسرایی قبول میکنن وارد رابطه شن معلوم نیس با چن نفرن همزمان کمه کم بیست تا

متاسفم منم ببین اونا چقد کمبود دارن که با همچین پسرایی قبول میکنن وارد رابطه شن معلوم نیس با چن نفرن ...

دقیقا🤦🏻‍♀️فقطم ملاکش اینه طرف دختر باشه دیگه بقیش مهم نیس😃

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
بعد اخه چیزی که برام جالبه اینجاس نه گذاش نه ورداش مستقیم رفته بود سراغ اصل مطلب 🤣🤣 واقعا میان این ...

دوست داره رسمی بشه🤣😐🧹🧹🧹

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

منم نگا نمیکنم ی بارم ب منم پی ام دادن🤣

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡