2777
2789
زوده فعلا کلی عجایب دیگه تو راهه😂

الان تو این یکی تاپیک بودم نوشته بود وقتی پریود بشم به دوس پسرم بگم 

تازه دیر هم شده 

خدافظ

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باور کن اکثرا حتی مدرک سیکل هم ندارن

نو دکتری داری بسه کشور به سیکل و کارگر و حمالم نیاز داره همه دکتر مهندس باشن گیر میکنه تو گلوش😂😑

قشنگ ترین حرفا دروغن 

نو دکتری داری بسه کشور به سیکل و کارگر و حمالم نیاز داره همه دکتر مهندس باشن گیر میکنه تو گلوش😂😑

اینقدر بی سوادی حتی نمیدونی اسپرم اسب و تخمک انسان اصلا امکان لقاح ندارن این حجم از احمق بودن و باورکردن چرت و پرتای فضای مجازی فقط از یه بی سواد ادعادار برمیاد 

اینقدر بی سوادی حتی نمیدونی اسپرم اسب و تخمک انسان اصلا امکان لقاح ندارن این حجم از احمق بودن و باور ...

آره من بی سواد بی سوادی سگش شرف داره به صد تا مثلا با سواد که خودشون از همه بالاتر میبینن تو که با سوادی کجای دنیارو گرفتی برات فرش قرمز پهن کردن مگه تو ک باسوادی ولی یه کم شعور نداری گفتن نداستن عیب نیس نپرسیدن عیبه نمیدوستم پرسیدم که بدونم یه جو شعور نداری خودت مگ از وقتی زاییده شدی فیلسوف بودی فقط اعدایی باسوادی داری ولی وقتی شعور نباشه باسوادی به درد لای جرز دیوارم نمیخوره باسواده مثلا تحصیل کرده من همینم که هستم خیلیم راضیم به هیچ خری ام ربطی نداره چی میگم چیکار میکنم 

قشنگ ترین حرفا دروغن