2777
2789
عنوان

دورهمی‌شب‌آرزو‌ها(نی‌نی‌سایتیای‌عزیز‌تشریف‌بیارید🌱🌚🪐)

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 227 پست

الهی تک تکتون به ارزوهای قشنگتون برسین🥺✨ استارتر برای شماهم از ته دلم دعا کردم 

میشه شمام دعام کنین هر چی زودتر مشکلات و مانع های منو عشقم حل بشن به هم برسیم؟❤️ خیلی سختی کشیدیم

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی تک تکتون به ارزوهای قشنگتون برسین🥺✨ استارتر برای شماهم از ته دلم دعا کردم میشه شمام دعام کنین ...

قربونت برمم😍❤️

انشاالله به هم میرسید و خوشبخت میشید❤️🤲🏻

@ziizii_hk @زهراشونم79 @پرستو_داداش_ارسطو @دخترهوشنگ @دخترمهربوننن

ممنونم از دعوتت قشنگم✨️❤️

انشاالله به تموم آرزوهات برسی عزیزم منم مطمئنم که تو کنکور بهترینی و سال بعد دانشجو علوم پزشکی میشی گلم😍

برای منم دعا کن که منم تو کنکور موفق بشم خانوم دکتر بشم🥲🤍🦋

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

ممنونم از دعوتت قشنگم✨️❤️انشاالله به تموم آرزوهات برسی عزیزم منم مطمئنم که تو کنکور بهترینی و سال بع ...

قربونت برم

مرسی😍❤️

انشاالله خانوم دکترمون🤍🤍

خدایا، امشب که شب آرزوهاست، ما همه مون اینجا جمع شدیم تا از صمیم قلبمون برای خودمون و عزیزامون دعا ک ...

الهی آمین

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

دیدم گفتی تگ نشدم اومدممم 

برام دعا کن 

سال دیگ قبول شده باشم 

به عشقم برسم 

بیام همینجا بگم❤️❤️❤️❤️❤️

منم برات امشب دعا میکنم💚

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

دیدم گفتی تگ نشدم اومدممم برام دعا کن سال دیگ قبول شده باشم به عشقم برسم بیام همینجا بگم❤️❤️❤️❤️❤️من ...

کار خوبی کردی🤍

انشاالله عزیزم

منم از صمیم قلبم برات دعا میکنم❤️🌱

سلامتی تو راهیم 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن