2777
2789

آدم فضایی رو چه به دادن حق حیات 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگ خدایی ک من میشناسم ، همه کارهاش با برنامه س ، ب این حرف های چیپ هم فکر نمیکنم بجاش ذهنم رو درگیر این میکنم اگ درآمد ماهیانه ۲۰میلیون ندارم 

چیکار کنم داشته باشم 

هم اینجوری هدفمند زندگی کردم 

هم مث خالقم هدفمندم و احساس با ارزشی میکنم

با عقل جور در نمیاد کطرف مرده پودر شده، با خاک قاطی شده کلا چجوری بخان زنده اش کنن؟

فرض کنید تکنولوژیش رو دارن. مثلاً از بقایای مو یا دندان، دی اِن اِیش رو پیدا میکنن و ... .

فرض کنید تکنولوژیش رو دارن. مثلاً از بقایای مو یا دندان، دی اِن اِیش رو پیدا میکنن و ... .

داری میگ از اول بشر

چجوری میخاد مو یا دندونی مونده باشه؟! 

بعدم مگ خداس 

درسته ک شاید علمشون از ما بیشتر باشه

شاید بتونن مرده هایی ک تازه ی سال حداکثر مرده باشن و زنده منت ولی از اول بشر ک فک نمیکنم

برا خدا هم این حسو دارید؟که نمیتونه جداش کنه؟

خدا ک قطعا فرق داره اون مارو آفریده 

ولی اینکه ی آفریده خدا بخاد ی آفریده دیگ رو زنده ک ب نظرم نشدنیه قطعا اون قدرت‌های خدارو نداره

اگ خدایی ک من میشناسم ، همه کارهاش با برنامه س ، ب این حرف های چیپ هم فکر نمیکنم بجاش ذهنم رو درگیر ...

تو که انقد بامنطق هستی و هدفمند 

چدا فکر درامدی؟دنیا لهو ولعبی بیش نیست بجای اینکه هدفت در امد باشه و حس باارزشی کنی 

هدفت رو ارتقای روحت قرار بده که همواره جاویده وهرگز نابود نمیشه