2777
2789
عنوان

پر بازدید کنید شب ارزوها میخوام چندتا تکنیک بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8415 بازدید | 237 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جالب بود ممنونم عزیزم 🌹 💖 💖 💖 

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹
گلم همه رو توضیح دادم بخونیددلتون باید از هرچی کینه نفرت پاک بشه ب ارامش برسه جنس قلبتون روحتون لطیف ...

به نظرت چه جوری میشه نفرت از رو کسی که نابودت کرد به معنای واقعی برداشت؟چه جوری میشه خیانتکار بخشید؟کسی که عمر و لحظات خوش و آرامش قلبی ازت گرفته،کسی که بارفتارش کاری کرده از نعمتهای خدا لذت نبرید ؟

شاید خدا نابودی این آدم به نفرین من بسته 

خدا خودش تو قرآن حکمش داده 

چه جوری ازش بخوام خود خدا حکم اجرا کنه؟بدون واسطه من؟

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

لطفا کاربر خورشید_آبان رو تگ کنید نمیشه هر کاری میکنم😊

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖