2777
2789
عنوان

خودااا قربون شوهرم برم🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 39 پست
@niniyar_3 @niniyar_5 ایشون فیلم های دیگرانو به اسم خودش میزاره تو سایتبعد در کمال پروری انکار میک ...

آخه واقعا برای چی این کار میکنن اینستا بود میگفتم برای قالور آخه اینجا؟؟؟؟

چرا فاز گرفتین باز یک تاپیکم فیک بود اونم نی نی یار دیدن گمشین برین از تاپیکم بابا🤦🏻‍♀️

چقد پرویییییییی

خجالت بکش متاسفم براتون

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا برای کمبود آخه کمبود چی انگار با اینکار همه دوستش می‌دارند بدتر ازش بدشون میاد آدم

تازه در کمال پرویی انکار میکنه و فحشم میده ادم ازاین بیشتر بدش میاد

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..

چرا فاز گرفتین باز یک تاپیکم فیک بود اونم نی نی یار دیدن گمشین برین از تاپیکم بابا🤦🏻‍♀️

@niniyar_3    

چرا انقدر به این عقده ای ها رو میدین که هم تاپیک فیک میزنن هم فحش میدن؟

این کاربر باید امروز تعلیق بشه

@niniyar_3 چرا انقدر به این عقده ای ها رو میدین که هم تاپیک فیک میزنن هم فحش میدن؟این کاربر باید ام ...

عقده ای خودت. گمشو برو بیرون از تاپیک 

رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

میخای بسابونم بهت سنگ پای قزوینو🥹😂🤣🤣

جرعت داری بیا بسابون🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

😂😂😂😂چنان بسابوووونم

😂😂😂😂

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))