2777
2789
عنوان

اولین سالگرد بابامه هنوز باورم نمیشه یا اینکه مریض بود💔

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 23 پست
روحشون شاد باشه عزیزمداغ پدر خیلی سنگینهمنم یک سال و نیمه با تمام وجودم دارم حسش میکنم این داغ روپدر ...

اره واقعا منو بابام ۵۰سال اختلاف سنی داشتیم من یجورایی ناخواسته بودم ولی بابام عاشقم بود

خیلی دلتنگشم

هرکجا مرز کشیدند،تو بیا پُل بزنیم🕊️🍃🤍
اره واقعا منو بابام ۵۰سال اختلاف سنی داشتیم من یجورایی ناخواسته بودم ولی بابام عاشقم بودخیلی دلتنگشم

منم 40 سال فاصله سنی داشتم با پدرم ولی پدرم دوست و رفیقم بود پایه تمام حرفهام تمام درد و دلهام بود ولی حیف که خدا ازم گرفتش و با وجود مادر و خواهر و برادر و همسر و فرزند خیلی احساس تنهایی میکنم جوری که تو زندگی با همسرم هم شدیدا دچار مشکل شدم

زندگی بدون پدرم برام بی معنی و بی ارزشه

دارم با عکسهاش و فیلمهاش زندگی میکنم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدارحمتشون کنه من سال 1401بابام ب اثرسرطان ازدست دادم عاشقش بودم من افسردگی گرفتم الان بادروخودم سرگردم توعرض یکسال عمه مهربانم وبابام پسرعمه جوانم دوتازندایی جوانم زندایی براثرکرونا ازدست دادم نابودشدیم من وشب روزم. گریه سه تاعمه داشتم دیگه ندارمشون حداقل یکشون برامون میزاشت ازعموبی نصیبیم سخته بی پدری 😔😔😔

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
منم 40 سال فاصله سنی داشتم با پدرم ولی پدرم دوست و رفیقم بود پایه تمام حرفهام تمام درد و دلهام بود و ...

چقدر شبیهیم دقیقا منم همینجوریم

خواهر برادر و مادرم و شوهرم و دوستام هستن ولی خیلی احساس تنهایی میکنم انگار یه چیزی کم دارم از وقتی بابام نیس

خدارحمتشون کنه من سال 1401بابام ب اثرسرطان ازدست دادم عاشقش بودم من افسردگی گرفتم الان بادروخودم سرگ ...

خدا رحمتشون کنه

واااااقعا خیلی سخته وقتی عزیزی از دست میدی دیگه مثل قبل نمیشی