2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس خوشگلیه😂صورتی یا بنفش نیست ?من تاپیکو زدم ببین حس شیشم دارم یا نه

عزیزم ببخشید من حس ششم خیلی خوب بود ردخورنداشت ولی یه مدته دیگه درس نمیگم خاستم خودم محک بزنم حالا شما رنگ باورم باماع تولدم حدس بزن؟

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
تیره است؟ سورمه ای یا مشکی و قهوه ای

اووو بله مشکی    کی خونه میخرم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم ببخشید من حس ششم خیلی خوب بود ردخورنداشت ولی یه مدته دیگه درس نمیگم خاستم خودم محک بزنم حالا ش ...

نمیدونم گلم راستش گفتن ماه تولد خیلی سخته منم برا بعضیا حسم یچیزی میگه برا بعضی ها نمیگه 

برا شما هم زیاد جواب نداد اگه اولین درست بگم بقیش هم احتمالا درسته

متولد دی یا تیری ?

برگشت به آزادی🕊

تیره است؟ سورمه ای یا مشکی و قهوه ای

رنگ لباسم پوزیشن حالت م توخونه وماه تولدم بگی بهت ایمان میارم خودم به زمانی هرچی درس حدس میزدم حتی طرف رومیذیذم نشسته یادرازکشیده هی ولی الان نه 

برام خوش نیاد ماشین سنگین بخریم

پول در این مسیر زیاد هست 

خطراتش هم همه آگاهن 

دعای سفر همیشه بخونن راننده ، اگه راننده بین بیست و پنج تا چهل سال هست به خودش در رانندگی مغرور نشه و احتیاط کنه

برگشت به آزادی🕊

نمیدونم گلم راستش گفتن ماه تولد خیلی سخته منم برا بعضیا حسم یچیزی میگه برا بعضی ها نمیگه برا شما هم ...

من بایع کاربری دیگه وقدیمی خس ششم قوی داشتم باورمیکنی پدرشوعره طرف بارنگ لباسشودیدم عین رعدوبرق اومدورفت یه توانایی هایش دارم اونم ارثی ولی ازبس تپش قلب می‌گرفتم دیگه روی مود نیستم نه عزیزم تولدم اردیبهشته