2777
2789
عنوان

اصلا دلم نمی‌خواد دیگه زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 44 پست
همش بی هوا گریه ام میگیره همش دارم گریه میکنم میخواستم خونه بخرم برم تنها باشم همش گره میفته تو کارم ...

منم همش گریه میکنم حوصله هیچی ندارم دوست دارم برم از خونمون فرار کنم اصلا برم هرجایی غیراز خونمون نمی‌دونم چکار کنم هیچ پولی هم ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطورخیلی دارم زجر میکشم هرلحظه التماس خدا میکنم بکشتم مادرم داره زجرم میده دیگه کشش زندگی ندا ...

فکر کن من و تو آنقدر بدبختیم که حتی نمی‌تونیم بریم تو بغل مامانمون گریه کنیم 

نه من از این مردک زن نما بچه دار نمیشم دوس دارم بچه ی یه مرد توی شکمم باشه زمانی نه این

نمیدونم چرا اینقدر مازن هابایداذیت بشیم اصلا نمیدونم چرا خدا مارو خلق کرده همش استرس، خیانت، بداخلاقی، ناامیدی 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

فکر کن من و تو آنقدر بدبختیم که حتی نمی‌تونیم بریم تو بغل مامانمون گریه کنیم

مامانم اصلا منو نمیخواد آرزوی مرگ داره واسم همه رو میخواد غیراز من از همه دفاع می‌کنه غیراز من پولاشو بهمه میده غیراز من ...

نمی‌دونم چکار کنم خیلی خیلی خستم انگاری صدسالمه دلم دراز درده قلبم درده گاهی وقتها میگم نکنه از شوهر هم شانس نیارم؟

نمیدونم چرا اینقدر مازن هابایداذیت بشیم اصلا نمیدونم چرا خدا مارو خلق کرده همش استرس، خیانت، بداخلاق ...

من که کل زندگیم بیچاره بودم 

مجردی که همش فحش شنیدم و کتک خوردم که هنوزم آثارش رو تن و روحمه .

بعد ازدواجم خیانت و بی مهری و شوهر بی عرضه و سیب زمینی اینا نصیبم شد .

مادر شوهرمو اینجا نادیده میگیرم و گر نه اون خودش یه کتاب مفصله

من که کل زندگیم بیچاره بودم مجردی که همش فحش شنیدم و کتک خوردم که هنوزم آثارش رو تن و روحمه .بعد ازد ...

معلومه خیلی اذیت شدی 💔منم حال وروز بدی دارم بین زمین وآسمان معلق موندم دلم میخواد دادبزنم آخه چرا خدا جواب نمیده به خدا خیلی دعامیکنم چله میگیرم قرآن، زیارت ولی هیچی به هیچی ازآینده نامعلوم میترسم کاش آدم اگه بدونه بقیه سال های عمرش میخواد همینجوری اذیت بشه الان ازدنیا بره من که حاضرم به خدا

معلومه خیلی اذیت شدی 💔منم حال وروز بدی دارم بین زمین وآسمان معلق موندم دلم میخواد دادبزنم آخه چرا خ ...

منم به مرگ خودم راضی ام .

درحالیکه هنوزم پر از ذوقم 

دوست دارم کار کنم فعال باشم برم بیام 

بچه داشته باشم و یه شوهر خوب ..

اما به گذشته و زندگیم که نگاه میکنم میگم منتظر مرگ بشینی خیلی بهتره تا منتظره کمک و معجزه الهی باشی

منم به مرگ خودم راضی ام .درحالیکه هنوزم پر از ذوقم دوست دارم کار کنم فعال باشم برم بیام بچه داشته با ...

آره آفرین توذهنم میگم این‌چیزها رو....اما به گذشته نگاه میکنم ته دلم خالی میشه وای اصلا بدجور نا‌امید میشم منم مثل خودت دلم میخواد مستقل شم شوهرم باهام روراست باشه حال دلمون خوب بشه یه کم دوروبرم شلوغ بشع اما نمیشه که نمیشه بدجور خدا من وگذاشته کنار بدجوووووور 💔🤦‍♀️

آره آفرین توذهنم میگم این‌چیزها رو....اما به گذشته نگاه میکنم ته دلم خالی میشه وای اصلا بدجور نا‌امی ...

عزیزم ...

اما من و شما و همه آدما همونقدر که به آب و اکسیژن نیاز داریم به امیدداشتن هم نیازداریم ،چه کنیم ،آدمی با امید زندس...

خدا خودش کمکمون کنه آدما و مشاورای خوب سر راهمون بزاره دستمونو جایی بند کنه بعدم از آدمای بد جدامون کنه خودش روزیمونو بده ...

از این بیشتر غصه نخور دوست قشنگم💔

عزیزم ...اما من و شما و همه آدما همونقدر که به آب و اکسیژن نیاز داریم به امیدداشتن هم نیازداریم ،چه ...

ممنونم عزیزم دیگه حوصله دعاواین چیزا رو ندارم بیخیال همه چی شدم برای شما هم امشب دعامیکنم چون شب آرزوها هست ان شاالله اوضاع ات خوب بشع 🍀