2777
2789
عنوان

اقا بیاید حالم خیلی بده چتای خودمو اون دختره رو بهتون نشون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 21 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هی چی بگم والا

من ۲۷ سالمه راه هایی که تو داری میری من خیلی وقته آسفالت کردم 

تهش به این نتیجه رسیدم که هیچ منفعتی برام نداره 

تنها چیزی که از این کارا برات میمونه اینه که تنوع طلب میشی 

بذار بگم چطوری 

از شدت ناراحتی ناخواسته میری یکی رو جایگزین میکنی که بتونی اونو فراموش کنی ، دوباره بعد از مدتی اون دلتو میزنه و کات میکنی دوباره میری تو رابطه و همچنان ادامه پیدا میکنه 

این باعث میشه تو زندگی مشترک هم نتونی پایبند باشی 

الان داغی متوجه نمیشی ولی به عنوان یه تراپیست بهت میگم ادامه نده 

تو اسرع وقت حتماً برو پیش یه تراپیست خوب

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من ۲۷ سالمه راه هایی که تو داری میری من خیلی وقته آسفالت کردم تهش به این نتیجه رسیدم که هیچ منفعتی ب ...

دلم میخاد بمیرم از بچگی که ننه بابامون بهمون محبت نمیکردن عقده ای شدیم الانم حالم بهم میخوره از خودم از زندگیم از اینکه برا هیشکی مهم نیستم

#بزرگی نمیبینم جز الله

دلم میخاد بمیرم از بچگی که ننه بابامون بهمون محبت نمیکردن عقده ای شدیم الانم حالم بهم میخوره از خودم ...

ببین همین که بزرگت کردن و تو الان میتونی راه بری حرف بزنی بخندی خودش خیلیه 

از اینجا به بعد دیگه خودتی و خودت 

هیچکس به غیر از خودت نمیتونه کمکت کنه هیچکس 

یاد بگیر از هیچکس انتظار نداشته باشی

ما نمیتونیم آدما و خصلت هاشونو عوض کنیم اونام اونجوری هستن 

قرار نیست دنیا همیشه اونجوری که ما میخواییم بچرخه ، یه بارم برعکس میچرخه ، سعی کن روح و روانتو سالم نگه داری راه درازی داری اگه از الان هر کس و ناکسی بخواد بیاد یدونه ضربه بهش بزنه ۳۰ سالت نشده تمام حس و حال و حوصله و توانت از بین میره و اعتمادت نسبت به همه ی دخترا سلب میشه و به خودت میای میبینی از پنجره تیمارستان به دوردست ها داری نگاه میکنی 

اینو منی میگم که آدمایی رو دیدم که حتی کلمه ی تیمارستان براشون شوخی بود 

شاید الان با خودت بگی اینو نگاه بخاطر دوتا چت ببین چه چرت و پرتایی میگه که البته حق داری چون تو نوک دماغتو میبینی اما من آینده رو میبینم 

امیدوارم مشکلتون حل بشه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ببین همین که بزرگت کردن و تو الان میتونی راه بری حرف بزنی بخندی خودش خیلیه از اینجا به بعد دیگه خودت ...

الان فقط نیاز دارم مث بقیه رفیقام فاب داشته باشم هیچی کم ندارم قیافه شغل استایل پول هوففف ولب اوکی که میخام نیست

#بزرگی نمیبینم جز الله

الان فقط نیاز دارم مث بقیه رفیقام فاب داشته باشم هیچی کم ندارم قیافه شغل استایل پول هوففف ولب اوکی ک ...

چی بگم 

انشالا فرد مورد نظر خودتونو پیدا کنید من هر چی بگم باد هواست