2777
2789
عنوان

اینو چجور جواب میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 34 پست

میگم لازم به گفتن نیست میدونم من از دختر دایی‌ها خیلی سرم اگه غیر از این بود یکی از اونا رو میگرفت

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو مگه چاقو زیر گلوش گذاشتم مهریه مو بده بعدش خوشبخت شن با دختر داییاش زنیکه پر رو

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

میگم لازم به گفتن نیست میدونم من از دختر دایی‌ها خیلی سرم اگه غیر از این بود یکی از اونا رو میگرفت

بهشون گفتهم تو هردعوایی خواهانشو توسرم میزنید ک چی بگی پسرم بی عیبه باشه طلاقم بده بره همونارو بگیره مگه از من بهتر نیستن 

میگن خودش قبول نمیکنه حالا انگار پسرشاهه من دختر رفتگر

چقدر پروووو

ایندفعه پیش شوهرت بگو راستی میدونی مامانت یا خواهرت چی میگن میگن دختر داییات تو رو میخواستت و تو قبول نکردی گرفتار من شدی 

من بدم و تو خوب 

میگفتم اولا شما بجای اینکه میانجی گری دوتاییمون کنین اوضاع رو بدتر میکنین . دوما منم خواستگار زیاد د ...

بهش. گفتم تو هردعوایی میای کسایی ک میخوانشو تو سرم میزنی حنی اگه پسرت مقصر باشه به من چ دخترای فامیل خودشونو براش حراج کردن  

چقدر پرووووایندفعه پیش شوهرت بگو راستی میدونی مامانت یا خواهرت چی میگن میگن دختر داییات تو رو میخواس ...

بهش گفتم همینکارارو میکنی هرکسی بیاد نظر اشغالشو میگه و میره 

بهش. گفتم تو هردعوایی میای کسایی ک میخوانشو تو سرم میزنی حنی اگه پسرت مقصر باشه به من چ دخترای فامیل ...

خوب گفتی اینا شعور خودشونو نشون میدن وگرنه الان چه وقت این حرفاس.در ضمن مشخصه ازت بدشون میاد توام تا میتونی تیر بکن تو چشمشون با شوهرت اشتی کن کاری کن شوهرت برات بمیره تا اونا دق کنن. 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
خوب گفتی اینا شعور خودشونو نشون میدن وگرنه الان چه وقت این حرفاس.در ضمن مشخصه ازت بدشون میاد توام تا ...

شوهرم ادمیه ک اگه جوابشونو ندم خودش میره جوابشونو میده 

خوب گفتی اینا شعور خودشونو نشون میدن وگرنه الان چه وقت این حرفاس.در ضمن مشخصه ازت بدشون میاد توام تا ...

والا میاد بم میگه چقد من به پاش افتادم بیا دخترداییاتپ بگیر بهش گفتم دختر درست حسابی خواست ک منو دوس داشت اونم خفه شد