2777
2789
عنوان

دیشب پسر یکسالمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کم بدبختی و اعصاب خوردی داریم

یهو همچین عنوانایی میبینم

دیگه داغون میشم

بیشتر اعصابتو کنترل کن خواهر

متاسفانه هیچ جای دفاع کردن ازت نیست هرچقدرم بگی کم اوردم یا بچه هام شیطونند.چون شما مسئول اونایی نه اونا مسئول شما

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

چشم به هم بزنی بچه ها بزرگ میشن از پیشت میرم یه روزی میاد که دلت برا حالا الانت تنگ میشه

عادتشون بده خودشون بخوابن دوقلو که نمیتونی رو پات بذاری

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

الهی بگردم

من ب هیچ وجه شمارو منع نمیکنم چون شرایط شما رو ندارم

میدونم بچه داری سخته اما لطفا دیگه اینکارو نکن برو از دلش 

دربیار

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

ولش کن خب نخوابن

منم با پسرم این مشکلو دارم جدیدا بیخیال میشم خودمو به خواب میزنم بعد چنددقیقه میبینم کنار من خوابش برده

به زور نخوابون اصلا

وقتی نمیخوابه بازیش بده حوصله نداری خودته اسباب بازی بریز بازی کنن

پسرمن دوسالشه این مشکلو دارم ولی به خوابش گیر نمیدم اصلا 

خب نخوابه 

عزیزم تو هم حق داری کم بیاری ب خودت عذاب وجدان نده،قرار نیست با ی بار تموم آینده اون تحت الشعاع قرار بگیره 

اینجا الان انقد بهت عذاب وجدان میدن ک فکر خودکشی ب سرت میزنه 

بچه بد خواب آدمو از پا درمیاره،دوقلو باشه هم ک دیگ همه چی ب توان دو میشه 

میگذره این روزا خوشیهاش میمونه❤️

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه نیارید وقتی اعصاب ندارید، خودتون اذیت نمیشید اونا هم اذیت نمیشن. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

حالا بچه ی یه ساله که یادش نمی مونه هلش دادی روی روحیه ش اثر بذاره 😁😁

ولی کلا به خودت استراحت بده عزیزم 

اگر کسیو داری بذار بچه ها رو پیشش که بتونی استراحت کنی به خودت برسی ...واقعا بزرگ کردن بچه اونم دوتا با هم خیلییییییی سخته 

بچه کوچیک رو بزرگ کردن سخته خصوصا توی خونه های آپارتمانی.زیاد سخت نگیر به خودت دوست عزیز.برای هممون که مادریم پیش اومده که عصبی بشیم گاهی و رفتاری کنیم که بعدا خودمون عذاب وجدان بگیریم.سعی کن خودتو با کار خونه خیلی خسته نکنی چون دو قلو داری باید انرژی مضاعفی داشته باشی برای سر و کله زدن با اونها.با همسرت صحبت کن و از اون کمک بخواه مثلا برات جارو بکشه یا ظرف بشوره یا هر کمکی که از دستش برمیاد

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!