2777
2789
عنوان

یکی از فانتزیام اینه خیلی دوست دارم مثلا یکی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب همون. دوست دارم یکی واقعا عاشقانه دوستم داشته که خانوادشم مخالف باشن خانوادشو راضی من با یکی دو ...

ازدواج کنه حتی اگه خانوادشم راضی باشن اکثر خانواده ها بازم جنگ اعصاب دارن اون موقع شوهرت هست و حتمی بین تو و خانوادش باید تو رو انتخاب کنه

بیشتریا تو خانوادمون ازدواجشون عاشقانه بود جز من فکر نکنم بدونم عشق چجوریه

خوشبحالشون 

من که دیگه دارم فسیل میشم ، رفتم بالای ۳۰ سالگی 

هیچوقتم کسی توی زندگیم بهم پیشنهاد دوستی نداده 

کلا انگار وجود خارجی ندارم ، کسی عاشقم نشده😭🤣

اینکه فانتزیه ولی ازدواج تو فرهنگ ما با پسری که خانوادش مخالفن جنگ اعصاب تا اخر عمره اگه قبلش زندگیت ...

و همینطور پسری که حتی به خودکشی فکر هم بکنه یعنی مشکل اختلال روانی داره و به درد زندگی نمیخوره،و متاسفانه دخترا هم برای همچین پسرایی غش و ضعف میرن آخرشم به طلاق و خیانت میکشه

خانواده بخش مهمیه متاهل نیستی که بدونی از خدا بخواه یه خانواده خوب با همسر خوب نصیبت کنه جنگ و دشمنی ...

خب یعنی منظورم اینه اینقدر دوستم داشته باشه که خانوادشمم نخوان خودش بیاا جلو بهونه خانوادش نیاره

خوشبحالشون من که دیگه دارم فسیل میشم ، رفتم بالای ۳۰ سالگی هیچوقتم کسی توی زندگیم بهم پیشنهاد دوستی ...

من  دوست دارم یکی بیاد تو زندگیم عاشقانه دوستپ داشته باشه

و همینطور پسری که حتی به خودکشی فکر هم بکنه یعنی مشکل اختلال روانی داره و به درد زندگی نمیخوره،و متا ...

پسری که به خودکشی فک کنه 

دوزار نمی ارزه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

و همینطور پسری که حتی به خودکشی فکر هم بکنه یعنی مشکل اختلال روانی داره و به درد زندگی نمیخوره،و متا ...

باو من میگمم خیلی دوستم داشته باشه😂از این ازدواجا عاشقانه سنتی دوست ندارم

غیرتی که آره هستن در حدی که باباتو در میارن ولی گرمممم بعیده به این آسونی گیرت بیاد خخخ

عه اشنایی داری باهاشون 

خب خداروشکر حداقل  

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا