2777
2789
نمیدونم همه میگن دختر خانم خیلی دختر خوبیه و هر چقدر از کمالاتش بگم کم گفتم

خب اگه اینطوره چه اشکالی داره.

خدا رحمت کنه مادربزرگت رو.

ولی خب وقتی یه بزرگ تر اشتباه میکنه ما که نباید راه اونو ادامه بدیم.

داییت دوسش داره اونم دختر خوبیه.

حالا اگه پولدار بود و هزارتا مشکل داشت خوب بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا متاسفم براتون

فقرمالی بهترازفقر ادبیه که شماندارید

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من نمیگم بقیه میگن

هرکس میگه خیلی کارش زشته ، شما تکرارش نکن گلی

مادر بزرگ تون هم به این خاطر فوت نکردن ، فقط دارن گردن این دختر میندازن.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

گدا؟ 😐

این نگاه از بالا به دیگران خیلی منفوره 

مراقب باش چرخ و فلک روزگار شما رو به همین نقطه نرسونه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

من جای اون خانواده بودم به شما دختر نمی‌دادم. زن داداشم پدر نداشت بامادرش زندگی می‌کرد کارمیکرد خرج خواهرش که توبهزیستی بود داداش معتادش میداد روزی که رفتیم خواستگاری فرداش قراربود صاحبخونه اساسشون خالی کنه کلیییی بدهی داشت چقدر چک کشیده بود  داداشم همه راقبول کردبدهی روداد چندسال مادرش نگه داشت بیمارند کلی هزینه کردبعدفوتش مراسمی گرفت که فامیلاشون خودشون میگفتن فلانی نبود شهرداری باید به ما کمک می‌کرد قبر بخریم توبهترین ناز ونعمت داره زندگی می کنه یه بار به روش نزدیم .بقول مامانم این‌نتیجه اون همه سال سختی که کشیده