2777
2789
عنوان

وکیل هستم خواستگارم میگه باید شغلتو بزاری کنار

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی کار خوبی کردی

ولی واقعا هم شغل سختی داری

خواهرشوهر منم وکیله خیلی هم سرش شلوغه و پرونده زیاد داره من میبینم چقدر کارش سخته و برو و بیا داره

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

عزیزم هر کسی با شغل وکالت کنار نمیاد نه بخاطر شخصیت شما 

بخاطر داناییتون از قانون تو همه ی زمینه ها😘

منم خواستگار وکیل داشتم قبولش نکردم بخاطر همین موضوع 

شاید ایشون هم همین عقیده رو داشته و نخواسته به شما بگه 

اونی که درامد کمتر داره بهتر بنظر مندرامدت حدودی مگه چقدره

میانگین ۳۵ اینا  

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

بگو باشه این همه وقت درس خوندم‌پارهه شدم که تو بی سرپا عقب مونده بهم بگی کارمو بزارم کنار

دقیقا 

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

خوب کردی..ولی بعید میدونم وکیل تازه کار درامدش خیلی زیاد باشه

از زیاد منظورم درآمد میلیاردی نیست