2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ديدين؟

اگه اونیه که همه چی سفیده و یال پرده نسکافه ای...بله دیدم.

خیلی قشنگه.

هم سلیقه ایم.من هم دکوراسیون سفید دوست دارم.

بابت چیدمانتون اگه مهمون بالای 12نفر ندارین عالیه...

سمت راست و چپ میز ناهارخوری چیه؟

اصلا تيره نيس يه بژ خيلي خوشرنگه

مبارکت باشه عروس خوشگل خوشبخت ترین باشی دوستم😍🥰... خوش سلیقه💋... میگم لوستر چه رنگ ومدلی گرفتی.. روتختی چه رنگی.. ورو ناهار خوری رانر انداختی یا چی.. دکوری چیا گذاشتی روش

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
مبارکت باشه عروس خوشگل خوشبخت ترین باشی دوستم😍🥰... خوش سلیقه💋... میگم لوستر چه رنگ ومدلی گرفتی.. ...

مرسي عزيزم ببين تو پستي كه بعد اين گذاشتم فكر كنم عكس لوسترم هست چون بخوام باز عكس بذارم سايت خرابه نميشه ولي تو پست هاي اين دو سه روزم هم عكس كامل خونه هست هم عكس اتاق 

و اينكه رو تختيمم روشنه كرم رنگه 

رو غذا خوريمم دو تا شمعدون گذاشتم فعلا جلو مبليمم ميخوام سيني دكوراتيو بذارم با گلدون و شمعدون و خوشبو كننده شايد براي جلو مبليم گلدون قلم ابي بگيرم با دو تا كوسن قلم ابي