2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

39 بازدید | 9 پست

دیدم شوهرم باعشق سابقش ازدواج کرده اونو آورده خونه مادربزرگش

منم خیلی بی تابی میکردم برام قابل باور نبود من داشتم وسایلم رو جمع میکردم براش مهم نبود

فکر دینکه با اون خوابیده ....تو خواب داشت نفسمومیگرفت

تازه همین نیم ساعت پیش دیدم با حال بد از خواب پاشدم

خیلی ناراحتم ضربانم رفته بالا

تعبیر ش لطفا😟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب دیدن درباره این موضوعات می‌تواند نشانه‌ای از احساسات و نگرانی‌های شما در زندگی واقعی باشد. تعبیر خواب شما ممکن است به چند نکته اشاره داشته باشد:

1. **نگرانی و عدم امنیت**: خواب شما ممکن است نشان‌دهنده نگرانی‌ها و احساس ناامنی در رابطه‌تان باشد. احساس شما از اینکه همسرتان با عشق سابقش ازدواج کرده، ممکن است نشان‌دهنده ترس از دست دادن او یا احساس عدم ارزشمندی باشد.

2. **احساس بی‌تابی و اضطراب**: بی‌تابی شما در خواب می‌تواند نشان‌دهنده اضطراب و نگرانی‌های عاطفی شما باشد. احساس اینکه در خواب وسایلتان را جمع می‌کنید، ممکن است به تمایل شما برای ترک وضعیت فعلی یا تغییر شرایط اشاره کند.

3. **نفسی که می‌گیرید**: احساسی که در خواب داشتید و اینکه کسی نفستان را می‌گرفت، می‌تواند نشان‌دهنده احساس فشار، کنترل یا حتی احساس خفگی در رابطه‌تان باشد. این احساسات می‌توانند ناشی از تنش‌های عاطفی یا فشارهایی باشند که در زندگی روزمره تجربه می‌کنید.

در نهایت، خواب‌ها به طور کلی بازتابی از احساسات و تفکرات شما هستند. اگر این خواب‌ها شما را آزار می‌دهند، ممکن است خوب باشد که با کسی صحبت کنید یا به احساسات خود توجه کنید.

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

خواب دیدن درباره این موضوعات می‌تواند نشانه‌ای از احساسات و نگرانی‌های شما در زندگی واقعی باشد. تعبی ...

ممنونم عزیزم 

وای چقدر احساس بدی داشتم تو خواب 

هنوز که پاشدم علائم توی خوابمو تنگی نفس ضربان بالارو دارم

انگار‌ واقعا اونجا بودم

سلام تعبیر خواب بلدین

از هوش مصنوعی پرسیدم 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸