2777
2789
عنوان

چجوری پسرا انقد میتونن بی احساس باشن سه سال باهاش بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 73 پست
خوب چون تو خودت میخوری هیچوقت نمیای ایراد بگیری مثلا من اگه سیگاری بودمم نمیومدم از یه سیگاری ایراد ...

ربطی نداره هرچیزی زیادیش عوارض میاره من وقتی میدونم جنبشو دارم چرا نخورم 

#بزرگی نمیبینم جز الله

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم شما بخاطر یه مشروب حاظر شدی طرفت اینطور فکر کنه راجبت مشروب چیه اخه همه پسرا میخورن منم میخو ...

خب الان دلیلت منطقی بود؟

کوفت بخوریت همتون که راحت از حرام و نجس حرف میزنید

کسی که مشروب میخوره معتاد هم میشه.دوم اینکه از همون اول اگه میگفت میخوره من خب باهاش نمی‌رفتم تو راب ...

همه کسایی که مشروب میخورند معتاد نمیشند.

شما شوهری که لب به مشروب بزنه نمبخواستی. ایشون هم اون نبوده. دلیل دروغ.گفتنش هم این بوده که میخواستت. حالا شما گفتی برو اونم رفته.

ولی خیلی مردها مشروب میخورند. حتی ممکنه اول ازدواج نخورند بعدا بخورند تو جمع رفقا.

مگر کسی دیگه دایم الخمر باشه. و گرنه تفریحی خیلی ها دورهم ممکنت بخورند.

شما عقیده ات این بوده.گفتی اونم رفته.  نمیتونی به زور کسی رو تغییر بدی. من هم خودم با مشروب مخالفم. چون تو ایران نیست علاوه بر دینمون گه گفته نخورید. این دست ساز ها رو میخورند معلوم نیست چه کوفتیه. 

همه کسایی که مشروب میخورند معتاد نمیشند.شما شوهری که لب به مشروب بزنه نمبخواستی. ایشون هم اون نبوده. ...

من میترسیدم از معتاد شدنش وگرنه با مشروب مشکلی نداشتم

به نظرم شما بخاطر یه مشروب حاظر شدی طرفت اینطور فکر کنه راجبت مشروب چیه اخه همه پسرا میخورن منم میخو ...

اسی مسلمونه...و تو کتاب اسمانی ما مسلمونا خوردن مشروب نهی شده...حالا شما رو نمیدونم از کدوم دین هستین که ایرادی نداره براتون چون اکثر ادیان و حتی پزشکان نهی کردن خوردن مشروب رو...اون مشروب نه تنها رو سلامتی خود طرف بلکه تو کیفیت زندگیشون و حتی رو نطفه بچشون هم تاثیر میذاره انقدر ساده نگیرید...و خیییلی و تاثیرات منفی دیگه ...نجاسته دیگه خودتون فکر کنید...