ی هفته پیش خانوادش اومدن منو دیدن قرار شده پسره هم بیاد الان یه هفتس خبری نیس ازشون و تازه ب اونی ک منو بهشون معرفی کرده بود گفته بودن از دختره خوشمون میاد من پیج پسره پیدا کردم پابلیک بود دیدم فقط استوری عاشقانه میزاره خب این زیرچشمی داشته چرا پس پدر مادرش اومدن مگ من مسخره اونام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیگیر نباش اینقدی ک بری اینستا طرف رو پیدا کنی، رفتن ب سلامت چیزی که زیاده خواستگار، شاید بزور میخواستن براش زن بگیرن یا راضی ب اونی ک پسره میخواسته نبودن
خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:) ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
موقعیتش خوب بود دوس داشتم نامزد کنم خورد تو ذوقم خواستگار خوبی ندارم دیگ
انشاالله یه مورد خوب تراز این واست میاد امیدت ب خدا باشه
خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:) ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊