2777
2789

من شوهرم خیلی میخوره پدرشوهرمم باما زندگی میکنه اونم غذاش زیاده بچه هامم همینطور کلا ۶نفریم هرسری ۶پیمونه درست میکنم برنج تهش هیچی نمیمونه یا ماکارونی ۱ونیم بسته میزارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما 4 نفریم متعادل میخوریم البته من از همه کوچیکتترم و بیشتر غذا میخورم
و البته کندتر

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

همسر منم کم غذاست،منم دیگه واسه خودم آشپزی میکنم و باب میلم،اگرم غذا رو دوست نداشته باشه هیچی نمیگه می‌ره یه لقمه نون پنیر برمیداره،بر عکس منه،البته من ناراضی نیستم دغدغه ی غذا پختن ندارم 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ما ۴ نفریم یک پیمانه برنج درست میکنم خخخ

ببین بخدا بیای بشقابای شوهرمو ببینی

پر میکنه ها

یه کوهی از برنج رو در عرض سه ثانیه واست غیب میکنه

بعد من اوایل متعجب میشدم

میگفت باید یه چیزی توی این ۲ متر قد تقسیم بشه یا نه؟

میدیدم منطقی میگه😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اصلا ثبات نداره، بعضی وقتا اینقدر که مشغله داره فکرش درگیره اشتهاش صفره، بیمار بشه که دیگه هیچ کلا اشپزخونه تعطیل میشه

ولی حالش که خوب باشه غذاشو میخوره ، چند تا شیرینی با نسکافه و کاپوچینوو…. میخوره ، دو تا کاسه آجیل و تخمه میخوره بعد میوه میخوره بعد شربت ابلیمو و زعفران میخوره که همه رو بشوره ببره و بخوابه  

نیم ساعت بعد بیدار میشه میگه چیزی نداری بخوریم ؟؟؟؟ 

ناگفته نماند خودم اگه فکر وزنم نبودم ازون بدترم 😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
به خدا اینم ۱۹۸ هست ولی مثل گنجشکه

چی بگم

شاید متابولیسم بدنش کمه

همینقد میطلبه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی