2777
2789
عنوان

دخترم رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 26 پست
دخترم هرچی گفت نمیرم گفتم باید بری مگه با خودته دیروز به سرویس گفته خاله فردا نیا دنبالم من نمیام🤣

ای زرنگ😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عالیه سرکه موز🤣

فکر کن من دو سال دیگه کنکور دارم دو شیفته بیام کلاس وقت تستمو براش بزارم که بیاد در مورد سرکه موز بگه 😂😂😂

ی زمان هم چهل دقیقه در مورد مگس سرکه صحبت کرد من حرص میخوردما خانم بسه خانم من سوال دارم خانم بریم مبحث بعد ولی انگار نه انگارررررررررررر

عزیزم درسته ولی از درس عقب افتادن

خب بدرک چی داره این درسا که اللن عقب بفیتن قرار چی بشه انگار

چی در انتظارشونه مگه دانشگاه خوب یا کار خوب

نتیجه اون همه درس چیشد

اگه تواناییشداری بفرستی خارج درسته اگه نه شاگرد زرنگ و تنبل خیلی باهم فرقی ندارن تو ایران