2777
2789
عنوان

میترسم دعام کنید

49 بازدید | 7 پست

پسرم الان یه مدتیه خیلی تند تند جیش میکنه یعنی هر دیقه فردا صبح قراره ببرمش آزمایش قند بده نیم ساعت پیش بیدارم کرد گفت مامان آب بده دهنم خشکه😭😭....الان خوابیده من دارم گریه میکنم.....بچم آخه تپل هم نیست خیلی بخور هم نیست.....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه قند ارثی دارید که این فکر به ذهنتون رسیده

هوا سرده و بچه ها تند تند آب میخورن 

بدنش سردیش نشده دمای خونتون سرد نیست لباس گرم به خصوص شلوارم گرم میپوشه 

چون آدم همیشه از پا سردش میشه 

مگه قند ارثی دارید که این فکر به ذهنتون رسیده هوا سرده و بچه ها تند تند آب میخورن بدنش سردیش نشده دم ...

آزه پدرشوهر مادرشوهرم قند دارن از اون میترسم.....خیلی تند تند جیش میکرد،الان گفت دهنم خشکه جیگرم کباب شد براش😭😭

آزه پدرشوهر مادرشوهرم قند دارن از اون میترسم.....خیلی تند تند جیش میکرد،الان گفت دهنم خشکه جیگرم کبا ...

ترس به دلت راه نده 

میگم بچه ها هر دفعه تشنشون میشه الانم هوا سرده خب سریع دستشویی میگیرن 

قند ارثی اگر باشه بعد از سن جوانی خودشو نشون میده احتمالش خیلی کمه بچه تو سن پایین بگیره 

ازمایش میده حیالت ان شاء اله راحت میشه نترس گلم