2777
2789
عنوان

هفته دیگ عقدمه ولی🙈

450 بازدید | 29 پست

بچه ها هفته دیگه عقدمه ولی با شوهرم اصلا راحت نیستم من تاحالا با هیچ پسری در هیچ حدی دوست نبودم حتی درحد حرف و اینا بخاطر همین خیلی زیاد استرس دارم 

ینی از اینکه باید تو دوران عقد در چه حد رابطه داشته باشیم و اینا اصلا نمیدونم و ضمنا خیلی میترسم که بلد نباشم زنونه باشم یا اینکه بلد نباشم جوری باشم که شوهرم لذت ببره و خوشش بیاد خیلی استرس دارم وقتی بهش فکر میکنم دوست دارم کلا بهم بزنم درضمن اصلا با شوهرم راحت نیستم هنوز بهمدیگه میگیم شما و فلان حالا قراره هفته دیگ عقد کنیم 

میشه یکم راهنماییم کنین توروخدا شبا خوابم نمیبره از استرس😭😭میترسم خوب بلد نباشم شوهرم زده بشه ازم چون همین الانشم هی بهم میگه تو خیلی سرد و خشکی من هی میگم ن چون محرم نیستیم اینجوری ام ولی درواقع چون روم نمیشه ازش اینجوری ام 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کم کم اوکی میشی

مطالعه و آگاهیتو ببر بالا

و درمورد اینکه در چ حد رابطه داشته باشی به تصمیم خودتون بستگی داره ، رسما زن و شوهرین دیگه

و اینکه لطفاً بعد عقد سرد و خشک نباش از رابطه ت لذت ببر

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.