2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی با اشکات اشک منم اومد😔😭 ناامید نباش عزیزم برو ازمایش بده بیبی چک همیشه قطعی نیست

خیلی سخته دیکه خسته شدم دارم بدترین روزای زندگیمو میگذرونم وسواس فکری هم دارم از وقتی اقدام کزدم باعث استرسم میشع

مثل یه بچم که همه دوستاش رفته اردو ولی من موندم💔💔

پریودات منظمه؟ من ۱۲اون ماه پر شدم و سیکلمم تقریبی ۲۷ ۲۸روزش یعنی امکان نداش نامنظم شه ولی اینکه نشدم دوتا بیبی زدم آزمایشی دادم همشون منفی فردا نوبته دکتر دارم ک دلیله پریود نشدم و ببینم چیهههه 

تجربه گُرگت میکنه :)
خیلی سخته دیکه خسته شدم دارم بدترین روزای زندگیمو میگذرونم وسواس فکری هم دارم از وقتی اقدام کزدم باع ...

دورت بکردم اینو نگو 

بخدا درست میشه تو هنوز خیلی جوونی و وقت داری

نیوشا چند وقته اقدامی؟ اگر زیر یکساله ناامید نباش دختر

۶ ماه..   

من از این وضعیت وسواس فکریم ناراحتم این استرسسمه واسه بارداریم 

وسواسمم جوریه که وقتی قراره یه حرفیو به کسی بزنم هی با خودم تکرارش میکنم که یادم نره میخم گیر میکنه روش و استرس میگیرم یادم بره میدونم تو این ۶ ماه این استرس نزاشته باردار شم

۶ ماه.. من از این وضعیت وسواس فکریم ناراحتم این استرسسمه واسه بارداریم وسواسمم جوریه که وقتی قراره ...

میدونستی استرس خودش یکی از علل باردار نشدنه؟ بیخیالی طی کن بخدا حامله میشی