2777
2789

دختری که سر و زبون نداره 

هرچی بهش بگن هیچی نمیگه 

نمیتونه از خودش دفاع کنه 

اعتماد به نفس و عزت نفس نداره 

هیچکس انتخابش نمیکنه ،اگرم‌بکنه نمیتونه زن خوبی بشه مگه نه؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجور دختر بعد ازدواج همه میزنن توی سرش . زرنگ شو

اره تو سری خور همه کس میشم ،چطوری زرنگ بشم ؟دانشگاه رفتم ،باشگاه رفتم ،تو جامعه بودم تغییری نکردم

چرا مادر شوهرها عاشق همچین دخترین،شوهرم واسه آش زیاده،عروس محبوب خانواده شوهر همچین ویژگی های داره

چون میزنن تو سرشون و هیچی نمیگه واسه همین محبوبه 

عزیزم آدم وقتی میره تو رابطه کلا شخصیتش با پارتنرش فرق میکنه با شخصیتش با بقیه آدما

آدم تو رابطه با پارتنرش شاده ، پر حرفه ، سر و زبون داره ، اعتماد بنفسش کم کم میره بالا و خیلی تغییر میکنه

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.

عزیزم آدم وقتی میره تو رابطه کلا شخصیتش با پارتنرش فرق میکنه با شخصیتش با بقیه آدماآدم تو رابطه با پ ...

واقعا؟یعنی امیدوار باشم ؟

واقعا؟یعنی امیدوار باشم ؟

آره مطمئن باش

پتریکور petrichor واژه یونانی است که به ترکیب منحصر به فرد باران و خاک خشک گفته می شود که رایحۀ بسیار دلنشینی دارد و از آن با عطر نم خاک یاد می شود.