2777
2789
عنوان

امتحان شهری رد شدم

75 بازدید | 12 پست

بار اولم بود کلا سر جمع 1دقیقه طول کشید تا نشستم صادرکاتو رفتم (البته یه  سوتی خیلی بد دادم اولش) 

ولی خب تو کارتکس نوشته اگه 3 تا غلط شد رد میکنن بعد گفت دوبل بزن راهنما رو زدم  30 سانت وایسادم نگاه کردم عقبمو بعدش اومدم برم (کلا صادرکاتو که زدم افسر سرش تو گوشی بود) بعد سرشو اورد بالا گفت راهنما نزدی گفتم زدم دوباره نگاه کردم اون اشتباهی که اول کار کردمو فهمید اصن نذاشت دوبلم برم همون قسمت پارک گفت ردی

حالا هرچی کارتکسو نگاه میکنم نه اشتباهامو تیک زده

نه چیزی نوشته ففط نوشته مردود با یک جلسه اجباری برای شما اشکالاتونو نوشته بودن تو کارتکس؟ چیکار کنم قبول شم

سوتی اولت چی بود

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣🤣🤣🤣اینا ک خوبه اسی 

من دوستم اومد دنده عقب بره دستشو بجای پشت صندلی انداخت پست گردن افسر رد شد🤣🤣🤣

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

فدای سرت

اصلا مهم نیست

اگه امکانش هست،انقدر تمرین کن و به خودت زمان بده تا مسلط شی و آرامش بگیری،بعد برو امتحان 

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

🤣🤣🤣🤣🤣🤣اینا ک خوبه اسی من دوستم اومد دنده عقب بره دستشو بجای پشت صندلی انداخت پست گردن افسر رد ...

معمولا اینجوری بشه قبول میکنن.دوستت بدشانس بوده

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

معمولا اینجوری بشه قبول میکنن.دوستت بدشانس بوده

🤣🤣🤣🤣🤣نه اونا فیلمای اینستاس افسرا سگ اخلاقن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
فدای سرتاصلا مهم نیستاگه امکانش هست،انقدر تمرین کن و به خودت زمان بده تا مسلط شی و آرامش بگیری،بعد ب ...

شرایطم یطوریه نمیتونم تمرین کنم بعد ماشین خودمون خیلی فرق داره با ماشین ازمون اگه جلسه اجباری که نوشته رو روزه امتحان بردارم بهتره؟