2777
2789
عنوان

قرار بود اسمتون چی باشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 38 پست

من که نه اما یک چیز پشم ریزوند این بود قرار بود اسم بچه خواهرمو بزاریم لاوین سر یک‌ اتفاق اسمش شد زهرا

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم بگم ولی خب اسم قرار بود عربی و باشه و تقریبا مذهبی ولی یدفعه پدرم سرخود اسمم رو ی چیز دیگه ک اونم مذهبی درجه یک مثل همین رقیه،گذاشت و ثبت احوال اجازه نمیدن ک عوضش کنم.

نمبتونم پدرم رو ببخشم واسه کارش چون هیچ کس حتی مادرخودشم از کارش راضی نبود. حتی خودشم من رو ب اسمی ک گذاشته و شناسنامه ثبته صدا نکرد😐

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
عزیزم مامانتون چ اسم قشنگی گذاشتن براتونواقعا رقیه اسم سنگینیه و حس غم داره 😢

گلم الان اسم منم حنانه است و میگن یعنی ناله کننده

و میگن غم داره

چرا پس اینو نمیگن نزارین؟😂

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
ترکین؟خدا رحمت کنه

بله 

ممنون

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
گلم الان اسم منم حنانه است و میگن یعنی ناله کنندهو میگن غم دارهچرا پس اینو نمیگن نزارین؟😂

استارتر گفت قرار بر این بوده منم تایید کردم کار مادرشونو

اگه شما هم میگفتید هم تایید میکردم

من خودم برای بچه م کلا از این قبیل اسم ها نمیذارم

کلا اسمی که بهم حس سنگینی بده رو حتی اسم اصیل هم باشه نمیذارم

ب حس ادم برمیگرده

استارتر گفت قرار بر این بوده منم تایید کردم کار مادرشونواگه شما هم میگفتید هم تایید میکردممن خودم بر ...

درسته 

دیگه عقیده هر کسی یه چیزه❤️

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂