2777
2789
عنوان

خونمون جن داره خیلی اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 72 پست
عزیزم حتما و سریعا به روانپزشک مراجعه کن‌. چند تا داروی ساده بهت میده که خوب میشی، اینا همه زاییده ی ...

منظورت اینه که جن زاییده ی ذهن انسانه؟؟!!

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یه چیز دلم میخواد بگم،اما تو نی نی سایت میخورنت اگه از این حرفها بزنی،و چیزی رو که درک نمیکنن باورش ...

عزیزم واسه نابودیمون دعا گرفتن میدونم چندباری حتی خواب دیدم برای باطل طلسم چیکار کنم؟ 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه چیز دلم میخواد بگم،اما تو نی نی سایت میخورنت اگه از این حرفها بزنی،و چیزی رو که درک نمیکنن باورش ...

اره باور دارم حرفتو . منم از شکایت شون را به ائمه کرده بودم . اثر دیدم 

عزیزم واسه نابودیمون دعا گرفتن میدونم چندباری حتی خواب دیدم برای باطل طلسم چیکار کنم؟

از طلسم و اینا چیزی نمیدونم

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

منظورت اینه که جن زاییده ی ذهن انسانه؟؟!!

بله تو علم روانپزشکی و تو عصر کنونی اصلا چنین چیزایی وجود نداره و همشون توهمات انسانه که نیاز به درمان داره. خودم واسه روانشناسی میخونم تو کتابا نوشته همم اینکه چند تا مقاله ی انگلیسی از ژورنال های معتبر خوندم

به تو چه مگه با تو بودم خب آدم میبنیه می‌ترسه من نخوندم متنش رو فقط خواستم بگم حداقل رو ایجور تایپکی ...

فضای عمومیه هرچیزی ممکنه ببینی و عادیه پس راحت از کنارش رد شو برو نیا داخل

پیش دعا نویس خوب بری که متاسفاته اکثرا کلاه بردارن

ما یه کتاب دعا داریم توش باطل سحر نوشته اما تجربه نداریم می‌ترسیم انجام بدیم 

سوره هر دفعه توی خونه پخش کردیم یه اتفاق بدی افتاد خیلی میترسم آخر بکشه مارو

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

به تو چه مگه با تو بودم خب آدم میبنیه می‌ترسه من نخوندم متنش رو فقط خواستم بگم حداقل رو ایجور تایپکی ...

اِی جن . هر کدوم از این دوتا کوتاه اومدن و دیگه باهم دعوا نکردن اذیت شون نکن 😂 هر کدوم دعوا را ادامه دادن خودت بخورشون