2777
2789
عنوان

خونمون جن داره خیلی اذیت میکنه

687 بازدید | 72 پست

دیروز خواب بودم تو اتاقم یکدفعه بیدار شدم نه میتونستم نکون بخورم نه حرف بزنم فقط چشمام میتونستم تکون بدم برای چند دقیقه اینجوری بودم مادرم اومد در اتاقم باز کرد آزاد شدم 

قشنگ دیدمش پشت در اتاقم وایساده بود 

میخواست تسخیرم کنه 

چیکار کنم؟ 

اولین باری نیست دیدمش بیشتر وقت‌ها بالای پنجره حموم یا زیرزمین میدیدمش 

چرا میخواست منو تسخیرم کنه 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو بمیر اشغال سر شبی این چه کوفتی هس میزنی

میخواستی نخونی هرچی گفتی به خودت برگرده 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

عزیزم حتما و سریعا به روانپزشک مراجعه کن‌. چند تا داروی ساده بهت میده که خوب میشی، اینا همه زاییده ی ذهن هر انسانه. ممکنه بدنت کمبودی داشته باشه و سیستم مغزت به هم ریخته باشه. حتما مراجعه کن به روانپزشک

قرآن زیاد بخونآیه الکرسی بذار تو اتاقت مهر بذار نماز بخون مگه الکیه تسخیرت کنه این کارا و بکن آتیشش ...

ببین عزیزم چندوقتیه میدونم اهریمن توی خونمون نفوذ کرده دعامون کردن 

بیمار روانی هستی نصف شبی

عنوان نخوندی؟ میخواستی وارد نشی 

یه چیز دلم میخواد بگم،اما تو نی نی سایت میخورنت اگه از این حرفها بزنی،و چیزی رو که درک نمیکنن باورش ندارن.پس نمیگم

به مامانت بگو بیاد تو اتاقت باهاشون حرف بزنه.بهشون قسم بده که دیگه اذیتت نکنن و نیان پیشت.

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤