2777
2789
عنوان

و سه تا معجزه تو اوج ناامیدی

429 بازدید | 33 پست

خدایا...نمیدونم ..نمیدونم شاید داری جبران میکنی اونهمه حال بدمو...اونهمه بدبختی رو

من شرمندتم ک ازت ناامید شدم...شرمندم اگه گلگی تورو پیش بنده هات کردم...اخه بزرگی تو کجا و حقارت ما آدما کجا؟ اصن مگه شکایت پدرو میبرن پیش بچه؟

خدایا...حالم بده خیلی بد...میشه کمکم کنی؟ ب وصل خود دوایی کن دل دیوانه مآرا..

اون شبی که گفتم خدا خودش میدونه که چقد دلگیرم ازش و فرداش معجزه شد برام...

اون روز که ممکن بود هرررر اتفاق بدی برام بیوفته و من دیگه اون ادم سابق نمیشم و بغلم کردی کشیدی کنار منو...چطور بگم که حس کردم تو بغلتم با تمووووم وجودم؟!

امروز که ...

حرفام حال همرو خوب میکنه ...همرو ولی خودمو نه..تو که میدونی چمه میشه بذاری تو بغلت بمونم؟

...بم میگن مهربونی خوش قلبی...ولی همشون از توئه مگه نه 

میشه نگام کنی مث امروز که فقط ترو داشتم میون کلی آدم..

خداجوونی...من فقط ترو دارم همه کسم تویی میشه ولم نکنی؟ میشه برام همه کس شی؟ میشه کمکم کنی خوب شم؟ دختر خوبت بمونم؟

خیلی برات خوشحال شدم برات خداروشکر🫠❤️تو وصیت نامم دلیلی ک قراره خودمو بکشم و اسم کسایی ک دوستشون دا ...

وصیت نامه خودکشی؟؟؟

فک میکنی دنیا بعد مرگت وای میسه؟ فک میکنی تا ابد و دهر همه دس میکشن از زندگی بخاطر نبودنت..

اگه میدونستی چقد عادی تر از همیشه ادامه میدن هیچ وقت این حقو از خودت نمیگرفتی و این ظلمو نمیکردی

ببین ته ته ته بدبختی و مشکل به خود امام حسین قسم سرم اومده و داره میاد...طوری ک رفیقم برام گریه میکنه ک فقط چیکار کنم اینطور نبینمت!

ولی راش این نیس دختر خوب 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برات خوشحالم چون فهمیدی خدایی هست🫠❤️

میدونستم هست...ولی حس میکردم دیگه کتارم نیس روبروم وایساده...فک میکردم نیگام نمیکنه دوسم نداره...اخه تو ک نمیدونی چیا ب سرم اومدش🥲

اما الن فهمیدم حداقل حرفامو میشنوه

میدونم بعدش عذابه ولی مطمئنم هرچی باشه ازین عذاب کمتره صد درصد کاش روز اولی که دنیا اومده بودم میمرد ...

ن اینطور نیست...نمیدونم چته چی شده اما میدونم حتما سخت بوده که ب این فکر افتادی...میدونم بیشتر از تحملت بوده

ولی میدونی چیه‌..وقتی ب اپسیلون اخر میرسه خدا بغلت میکنه...وقتی به لبه دره میرسی نگهت میداره

اتفاقا اون موقع التماس خدا میکنی که منو برگردون به دنیا تا جبران کنم

چون برای آدمی که خودکشی کرده تو اون دنیا "هیچ" بخششی وجود نداره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چرا من معجزه نمیبینم خستم، دل شکسته ام ، تنهام ، در ماندم ، بی پناهم، حامی ندارم بریدم از همه ...چ ...

قرآن رو با معنی بخون

جواباتو میگیری

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85✅💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:81.600💜