2777
2789
عاخ کاش راهی بود بچگیم که نخوندم رو میتونستم قضا کنم. کاش اونموقع اجبارم میکردن که این همه به گردنم ...

چه جمله ی بدی گفتین نماز حقه خداس شما به حق خدا هم کار دارین ک کسی ک نماز نخونه از نعمت خدا استفاده نکنه

عجب 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگو عزیزم شروع کن خدا کمکت می‌کنه من ی ماهی میشه شروع کردم قبلش هر روز ی حس عذاب وجدان و سنگینی داشت ...

کلا از همچی زده شدم ، خدا هیچوقت هیچی برام نخاست هیچوقت 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

کلا از همچی زده شدم ، خدا هیچوقت هیچی برام نخاست هیچوقت

شاید هنوز زمانش نیومده شاید صلاحت نبوده منم خیلی چیزا میخواستم نشد ولی فهمیدم همون بهتر که نشد یا ی سری وقت ها به زور خواستم و بد ضربه دیدم من یک سالی میشد نماز نخونده بودم ولی وقتی شروعش کنی دیگه راحته

چرا اجبارمگه میزنن تو سر کسی میگن‌نماز بخون نماز باید دلی باشه خدا محتاج دولا راست شدن کسی نیست اما ما محتاجیم فریاد بزنیم صداش کنیم بلکه بگدره از یر تقصیراتمون نگاهشو ازمون دریغ نکنه و بهمون ارامش بده

راهیه که خداوند برای ارتباط با نورش قرار داده! 

چیزی که باعث میشه برای چند دقیقه در روز بتونم نزدیک تر بشم. 

نماز یا هر عمل عبادی دیگه ای نیاز به باور قلبی و معرفت داره. 

وقتی با باور و معرفت و محبت عملی رو انجام بدی ارزش داره. 

وگرنه صرف خم و راست شدن بدون باور هیچ ارزشی نداره. 

و اینجاست که وقتی اون نور به قلبت بتابه، دیگه سختی برات معنی نداره! تماماً محبت خداوند رو می‌بینی. 

به قول بزگرواری:«درگیر ازدیاد اعمال نباشید! نمی‌خواد کلی عمل مستحبی انجام بدی و همه به زور! خسته میشی. آهسته ولی پیوسته پیش برو. شده صرفا از واجباتت شروع کن. ولی پایبند باش. باور داشته باش. خوندن انواع و اقسام دعاهای لفظی بدون ایمان و باور قلبی به هیچ دردی نمی‌خوره…»

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
شاید هنوز زمانش نیومده شاید صلاحت نبوده منم خیلی چیزا میخواستم نشد ولی فهمیدم همون بهتر که نشد یا ی ...

ینی هیچ چیزی به صلاحم نبوده؟؟ ،همیشه خواسته ای نبوده ک 

حداقل یه زندگی عادی بهم میداد 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

عاخ کاش راهی بود بچگیم که نخوندم رو میتونستم قضا کنم. کاش اونموقع اجبارم میکردن که این همه به گردنم ...

عزیزم

یه حاج آقایی میگفت 

خدا حق الله رو میبخشه (نماز و روزه قضا)  حواست باشه حق الناس نکنی

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》
عزیزمیه حاج آقایی میگفت خدا حق الله رو میبخشه (نماز و روزه قضا) حواست باشه حق الناس نکنی

ولی امام سجاد وقتی حقوق مختلف رو نام میبرند حق الله رو میگند حق اکبر یعنی از همه حقوق حتی حق الناس هم مهمتر و بزرگتر

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....