2777
2789
عنوان

داستان دختری که بهش تجاوز شد

3566 بازدید | 96 پست

اول از همه که دوست صمیمی خودم بود میخوام اینو اینجا بگم تا دختر خانومایی که زود گول میخورن بفهمن نباید به هر کسی اعتماد کنن

یه دوستی داشتم ۵سال با یه پسر تو رابطه بود

خیلی همو به ظاهر دوست داشتن

حتی پسره راضی شده بود اسم دوستمو تتو بزنه

خلاصه تو این ۵سال خیلی بالا و پایین داشتن

و تو این مدت پسره به دوستم اصلا دست نزده بود(رابطه منظورمه)

گذشت و گذشت اینا خیلی خوب بودن باهم تا یه دعوای شدید بینشون اتفاق افتاد

متاهل🧸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب پربازدید امشب و تهش رو شدنه تاپیکه فیک خوش‌اومدید تبریک میگم

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

اینا دعواشون شد سرع یه دختری که پسره فالو کرده بود

تو این مدتی که باهم بودن نه دوستم فالویینگ پسر داشت ن دوس پسرش دختریو فالو کرده

دوستم شک کرد گفت این کیه و باید انفالو کنی

و پسره زیر بار نرفت لج کرد

و بحساب باهم قهر کردن یا همون کات کردن

متاهل🧸

چند روزی گذشت دوستم عصبی بود و غرورش اجازه نمیداد زنگ یا پیامی بده از پسره هم خبری نبود

دوستمم بی تابی میکرد

بالاخره بعد دو هفته پسره زنگ زد گفت منو لج انداختی وگرنه اونو نمیشناختم و دستم خورده بود و فالوش کرده بودم

کلی دوستمو به حرف گرفته بود که خیلی دوست دارم و حاضرم هرکاری برات بکنم

متاهل🧸