2777
2789

آزمون هفته ی بعدم رو چطوری میدم ؟ عالی   خوب  متوسط   بد کدوممم‌؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

اسمت چیه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها من فقط میخوام حدس بزنم راجبتون...فقط چیزایی که میدونیدالان شما متولد پاییزی؟

نه  ولی نزدیک پاییز دنیا اومدم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
آزمون ماز میدم قبلی ۸و خورده ای بود خدا کنه عالی باشه

ایول چطوری ؟؟؟؟ میشه به منم یاد بدی چطوری درس بخونم؟

من می‌خوام از سایت برم بعد چندین سال تصمیم گرفتم کنکور بدم یه چیزایی رو بلد نیستم پایه ای خارج از اینجا ارتباط داشته باشیم کمک بخوام ازت؟

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

ایول چطوری ؟؟؟؟ میشه به منم یاد بدی چطوری درس بخونم؟من می‌خوام از سایت برم بعد چندین سال تصمیم گرفتم ...

چطوری نداره عزیزم برنامه ریزی میکنم میخونم میرم آزمون میزنم و مرور میکنم 

اگر کمکی برای منبع یا استاد خواستین اینجا بگین من کمکتون میکنم

نه منظورم سوال درسی بود تو مسایل فیزیک بسیار به مشکل میخورم پول استاد هم ندارم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

نه منظورم سوال درسی بود تو مسایل فیزیک بسیار به مشکل میخورم پول استاد هم ندارم

کلیپ دبیرا ها رو از تلگرام ببین 

استاد یحیوی عالی هستش