2777
2789

زنگ زده بودم به رلم داشتم باهاش حرف میزدم تو اتاق مامانم امده بود میگف کیه 🤣منم زدم رو بیصدا داشتم خاطرات مدرسه رو براش تعریف میکردم که مثلا رفیقمه😂😂💔

🖤👸🏻...𝕭𝖊 𝖙𝖍𝖊 𝖖𝖚𝖊𝖊𝖓 𝖔𝖋 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖔𝖜𝖓 𝖑𝖎𝖋𝖊
زنگ زده بودم به رلم داشتم باهاش حرف میزدم تو اتاق مامانم امده بود میگف کیه 🤣منم زدم رو بیصدا داشتم ...

واییییی خیلی بده من یه بار اینجوری واسم پیش اومد بعد فهمیدم رو بی صدا نبوده 😂😂😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بعد از عقد ، رفتیم خونه . اقوام بودن . شوهرم اومده بود اتاقم . بعد من میخواستم لباس عروسمو در بیارم و لباس خونگی بپوشم ، روم نشد 

بهش گفتم ببخشید میشه بروید بیرون دم در من لباسمو عوض کنم ؟ اونم رفت پشت در . کلی هم خجالت کشیده بود بالاخره بقیه دیده بودنش . بعد که کم کم چند روز گذشت و روش باز شد گفت من همش برام سواله آخه تو چرا اون روز منو بیرون فرستادی دختر ؟ 

اینم بگم که ما خونه مون قدیمی بود .  بیرون اتاقم حیاط بود .