2777
2789

@ازسارابپرس‍ 

سلام وقت بخیر من نمی‌دونم شما چه نقشی توی سایت دارید ولی می‌خوام از شما این رو بپرسم چون هیچ مسئولی جوابگو نیست

یکی از آشنا ها کاربری من رو پیدا کرده سریعا باید تعلیق بزنم و تاپیک هام بپره

ولی ماشاالله با پیشرفت روزانه سایت الان اصلا امکان حذف همه باهم نیست باید هر روز زوج یدونه بفرستم آیا پاک بشه یا نشه

به نظرتون تعلیق کردن برای چیه؟از نظرتون چرا مردم تعلیق میکنن؟

یکی از دلایلش همین پاک شدن تاپیک هاس شاید یکی بخواد سریعا تاپیک هاش پاک شده باید چیکار کنه

اومدین برای امضا ها رنگ تعیین کردید دستتون درد نکنه ولی چه وضعشه که ما یه تاپیک نمی‌تونیم حذف بکنیم

رسیدی خانم تهرانی و نی نی یار ها هم هیچی،انگار مسئول سایت نیستن،

درسته دارید با خودتون میگید میخواست نیاید سایت و...

جواب من اینه که من از اول اگر میدونستم اوضاع اینه خدا شاهده نمیومدم،. الان هم یه اشتباهی کردم می‌خوام کل تاپیک هام رو پاک کنم

نمی‌خوام ثبت گوگل شه

بلاخره منم یه حق و حقوقی دارم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

اگر میشه تک کنید مسئولین رو 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

نمیشه که اینجوری

اصلا پاسخگو نیستن،،ناسلامتی مسئول شمایین نه یکی دیگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دوست دارم کل تاپیکامو پاک کنم😑قبلا فکر کنم تا چند روز میشد پاک کرد که الان نمیشه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

منم دوست دارم کل تاپیکامو پاک کنم😑قبلا فکر کنم تا چند روز میشد پاک کرد که الان نمیشه

به جاش میذارن امضا هامون رو رنگی کنیم😐

تگ کنیدشون لطفا

@niniyar_5    

سلام نی نی یار

حرف استارتر رو به گوش قسمت تبادل نظر و بقیه جاها برسونین.

🟠 واقعا خیلی ها ناراضی هستن. ای کاش تعلیق مثل قبل می شد. آن موقع کاربران این قدر تاپیک حذف نمی کردن.

ممنون 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تگ کنیدشون لطفا

سلام

برای آینده:

برای تگ کردن   

🌈اول @ بنویسید.

🌈بعد نام‌کاربری رو بدون‌ فاصله از @ بنویسید.

🌈وقتی دو سه حرف را می نویسید لیستی براتون باز میشه روی اون اسم مد نظر بزنید‌ ⬅️ اگر اسم را پیدا نکردید چند حرف دیگر از اسم کاربریش رو بزنید بعد که اسمش را دیدید بزنید روی اسمش تا آبی بشه.

🌈بین هیچکدوم از حروف نام کاربری نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و _ نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و اعداد نباید فاصله باشه.

🌈اگر نام کاربری فارسی بود و خواستین عدد بنویسین اول کیبوردتون رو به انگلیسی دربیاورید و بعد اعداد رو بنویسید. 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تگ کنیدشون لطفا

اگر تگتون آبی نمیشه ⬅️ باید "متن پیشگو" تون را خاموش کنین.

🟥 لازم نیست مرورگر جدید نصب کنید. ❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید جدید (کیبورد) نصب کنید.❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید را به تنظیمات اولیه برگردانید.❌️

⬇️⬇️⬇️

از ۳ راه می تونین متن پیشگو را خاموش کنین:

راه اول:

🟧 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: صفحه کلید سامسونگ (کسانی که گوشی سامسونگ دارن)

🟩 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه دوم:

🟠 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: متن پیشگو

🟣 قسمت سایر موارد: متن پیشگو

🔵 بعد وارد صفحه کلید می شوید.

🟢 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه سوم:

⬅️ فرض کنین می خواهید به کسی پیام بدین: بزنین جایی که متن می نویسین.

⬅️ بعد تنظیمات را انتخاب کنین.

⬅️ حالا وارد صفحه کلید می شوید.

⬅️حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

تگ کنیدشون لطفا

مثال:

برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ niniyar_5

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

_ ✅️

- ❌️

اتفاقی تاپیکتون رو دیدم.

تگ نشده بودم.

اتفاقی تاپیکتون رو دیدم.تگ نشده بودم.

خیلی ممنون گلم دستت درد نکنه❤️❤️❤️

خیلی ممنون گلم دستت درد نکنه❤️❤️❤️

خواهش می کنم.

💗💗💗