2777
2789

من اینجا دعا میکنم شما هم آمین بگین اگه دوست داشتین 

خدایا به عزت و جلالت قسمت میدم قلب همگی شاد باشه 

اجاق همه ی خونه ها روشن باشه

همه یه پناهگاه امن یه سقف بالاسر برای خودشون داشته باشم

همه خواب آروم داشته باشن

برای خودم دعا میکنم که مادرو همسزی صبورتر باشم 

معجزه بشه و گرفتاری امروزم حل شده

سال دیگه خونه و تراکتور داشته باشیم 

و اهل خونم و خودم همیشه آروم و شاد باشم 

شبا راحت بخوابم

و سر قولم با خدا بمونم

سآل بعد همین موقع تو دلته یا تو بغلته

انشالله ممنونم

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

فردا روزه بگیره یا روز جمعه؟

فردا روزه داره

ولی کلا توی ماه رجب و شعبان، روزه گرفتن در سه روزه، پنج شنبه و جمعه و شنبه، خیلی ثواب داره، انگار ثواب 200 سال عبادت بود

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
از خدا میخوام طلاق نگیرم

ان شاءالله خدا زندگی تو اصلاح کنه و خوشبخت باشی

ان شاءالله که اهل نماز هستی

حتما نماز استغاثه به امام زمان علیه السلام رو بخون و از آقا بخواه زندگی تو درست کنه، یقین بدون کمکت میکنه

بلد نیستم نمازشو

عزیزم دورکعت مثل نماز صبح هست، بعد یه دعای یک صفحه ای زیر آسمان باید بخونی

توی مفاتیح الجنان هست یا اگر یه سرچی بکنی دعاشو میاره

ان شاء الله مشکلت حل میشه