2777
2789

هفته بعد یه مهمونی دعوتیم خانوماشون همیشه استایل های گرون میزنن و فووق باکلاسن😂😁

چیکار کنم پیششون کم نیارم 

چی بپوشم زن و مرد باهمیم 

بعد درآوردن پالتو 

چی بپوشم کت شلوار مجلسی 

دامن بلوز شیک و مجلسی

سنمم زیاد نیس 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

قدم اول اینه که سعی نکنی شبیهشون باشی

قدم دوم یه لباس شیک دامن یا پیرهن بپوش و برو خوش بگذرون

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

که بافت خووشگل ازون مدلا ک یقه خاص دارن و استین دلبری با دامن جذب و یه صندل شییییک موهاتم براشینگ کن

ممنون عزیزم 

جوری گفتی هوس خرید کردممممم🥴

ممنون عزیزم جوری گفتی هوس خرید کردممممم🥴

اره اخه دیروز یه صندل کرم دیدم پشت ویترین پاشنه ش سه سانت روش تمام کارشده . کرم رنگ بود

خیییلی خوشگل ‌ اصن قلبم موند پیشش

قیمتش ۵۸۰ 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
اره اخه دیروز یه صندل کرم دیدم پشت ویترین پاشنه ش سه سانت روش تمام کارشده . کرم رنگ بودخیییلی خوشگل ...

همه چی خیلی گرون شده لامصب من عاشق لباسمممم بعد هرچی قیمت میکنم بالای ۱۵۰۰😂