2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=366668602]~~بیخیال بلند شو یک چایی دم کن واسه خودت و بشین فیلم ببین بعد هروقت خوابت گرفت بخواب زندگیه دیگه عزی ...[/QUOTEی عالمه چای خوردم از غروب همش میخوام خودم بزنم اون راه نمیشه

[QUOTE=366668602]~~بیخیال بلند شو یک چایی دم کن واسه خودت و بشین فیلم ببین بعد هروقت خوابت گرفت بخوا ...

بشین قهوه بخور ، نسکافه.. مگه اصلا به خوردنه 

برو بشین ور دل خانواده قهقه بخند مگه چقدر زندگی میکنیم ما

فکر کردی با نبودنت دق میکنم ؟! حالا ببین کی دق می‌کنه..

بشین قهوه بخور ، نسکافه.. مگه اصلا به خوردنه برو بشین ور دل خانواده قهقه بخند مگه چقدر زندگی میکنیم ...

قهوه نمیتونم بخورم تپش قلب میگیرم ،بچهام با شوهرم خوابن تو شهر غریبم هستم کسی ندارم ،دیگه زندگیم با مردن فرقی نداره

توکل بخدا ،بعد کلی بدبختی تازه زندگیم یکم خوب شده بود که فهمیدیم پسرم ی بیماری کشنده داره ،که فقط از ...

الهی عزیزم😢انشالله به حق پنج تن آل عبا خداخودش شفای گل پسرتوبده🤲🏻امشب شب آرزوهاس حتما براتون دعامیکنم ..شماهم برای من دعاکنین لطفا فدات❤️

دعادرحق دیگری زودمستجاب میشه 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️