2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا خب باید چی می گفت؟؟😐

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اره خدشم میگه بلد نیستماحساساتشم بروز نمیده اصن

بهش بگو من دوس دارم به زبون بیاری 

عمل کردن و به زبان آوردن حد دوس داشتن را مشخص میکنه درسته هردوشون باید کنار هم باشن نه یکیش 

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
بهش بگو من دوس دارم به زبون بیاری عمل کردن و به زبان آوردن حد دوس داشتن را مشخص میکنه درسته هردوشون ...

پشت گوشی نمیتونه هرچی میگم چکنه هم یاد نمیگیره

اما حضوری شبیه مجنون میشه روانی میکنه ادمو😂🥲

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.(کاربری دست دونفره)

نمیدونم شاید حساس شدمنباید بگه منم دوست دارم؟

خب همونو نگفته مگه؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...