2777
2789

غریق نجات

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگفتم فضول و نخود هرآش که اومدی😂😂😂😂😂😂

بی تربیت منو بگو دوساعت داشتم برات تایپ میکردم ک چیکارا کنی!!!!!! 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بی تربیت منو بگو دوساعت داشتم برات تایپ میکردم ک چیکارا کنی!!!!!!

😂😂تا تو باشی دخالت نکنی

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

تنفس نامنظم و عمیق در طول شنا هست. بهترین روش برای کرال سینه اینه که به صورت مداوم و منظم نفس بکشی.

نفس‌گیری: در هر دو ضربه دست، نفس بگیر. به این معنی که هر بار که دست‌ها به سمت جلو می‌روند، زمانی که سر را از آب بیرون می‌آوری، نفس بگیر.

بازدم در آب: وقتی سر رو زیر آب می‌بری، آرام بازدم کن. این کمک می‌کنه که هوای بیشتری در ریه‌ها باقی بمونه و شما بتونی بدون کمبود اکسیژن شنا کنی.

دم و بازدم: سعی کن در هنگام دم، سریع و کوتاه نفس بکشی و در بازدم، نفس رو آرام و مداوم بیرون بدی. این کار باعث می‌شه که همیشه ریه‌هایت پر از هوا بمونه و از کمبود اکسیژن جلوگیری کنی.

۲. تکنیک صحیح شنا

تکنیک دست‌ها و پاها: وقتی دست‌هایت رو وارد آب می‌کنی، حرکت رو به جلو باید نرم و بدون مقاومت زیاد باشه. حرکت دست‌ها باید کششی و به طور هماهنگ با حرکت پاها باشه.

حرکت پاها: پاهای شما نباید زیاد از حد در آب ضربه بزنند. تمرکز بر روی ایجاد یک ضربه نرم و مداوم با پاها، نه ضربات قوی و سریع، می‌تواند به حفظ انرژی کمک کند.

۳. تمرین استقامت

تمرینات تنفسی: یکی از بهترین روش‌ها برای تقویت استقامت شنا، تمرینات تنفسی است. سعی کن تمریناتی انجام بدی که تنفس در طول شنا رو بهبود بدی.

شنا کردن در مسافت‌های کوتاه‌تر: قبل از اینکه بخواهی ۲۰۰ متر رو سریع شنا کنی، با مسافت‌های کوتاه‌تر تمرین کن. مثلا ۵۰ متر با سرعت زیاد، سپس استراحت کوتاه و دوباره ۵۰ متر. این کار باعث می‌شه بدن و ریه‌هات بیشتر به تمرینات تناسبی عادت کنه.

۴. تنظیم سرعت

برای اینکه ۲۰۰ متر رو سریع شنا کنی، سرعتت رو از ابتدا زیاد نکن. شروع با سرعت متوسط و تلاش برای حفظ اون در طول مسیر کمک می‌کنه که در وسط مسیر از نفس نیفتی.

در وسط مسیر ممکنه بخوای سرعتت رو کمی کاهش بدی و بعد دوباره سرعت رو برای پایان مسابقه زیاد کنی.

۵. استراحت‌های کوتاه

در طول تمرینات، سعی کن استراحت‌های کوتاه اما مفید بین شناهای مختلف داشته باشی تا بدن و ریه‌ها استراحت کنند و آماده برای ادامه شنا بشن.

۶. تمرینات تقویتی

تمرینات تقویتی به تقویت عضلات اصلی شنا (مثل شانه‌ها، شکم، و پاها) کمک می‌کنند. با تقویت این عضلات، به راحتی می‌تونی شنا کنی بدون اینکه خیلی زود خسته بشی.

تمرینات مخصوص مثل تمرینات هوازی، وزنه‌برداری و یا شناهای طولانی‌تر می‌تواند استقامتت رو بهبود ببخشد.

۷. آب و تغذیه

قبل از شنا، از آب کافی بنوش. بدن هیدراته می‌تواند تنفس رو راحت‌تر کنه.

تغذیه سالم و مناسب هم می‌تواند کمک‌کننده باشد. مصرف کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌های سالم به بدن انرژی کافی می‌ده.

با ترکیب این نکات، می‌تونی توانایی خودت رو در شنا کردن ۲۰۰ متر کرال سینه بهبود بدی و نفس کم نیاری. تمرین، نظم و استفاده از تکنیک صحیح کلید موفقیت تو هستند.

😂😂تا تو باشی دخالت نکنی

تاپیک زده کمک میخواد! ی نفر دیگه هم واژه رو اشتباه نوشته....

مشکلی داشت استارتر راه و روش کارش و نفر دوم اشتباهش رو بگم ؟؟؟ حالا تو که بلدی راهنماییش کن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

تنفس نامنظم و عمیق در طول شنا هست. بهترین روش برای کرال سینه اینه که به صورت مداوم و منظم نفس بکشی.ن ...

میتونم وسطا که خسته شدم بایستم یا باید برسم انتها بعد یه استراحت کوتاه کنم ودوباره برگردم