2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای آره عجب معجزه ای هم بود به هرکی میگم باورش نمیشه

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

ماشینمونو شوهرم داشت میفروخت من ناراضی بودم گفتم یا امام رضا ایرانخودرو به ناممون دراد شوهرم ثبت نام کنه یه ماشین بهتر بگیریم

صبحش شوهرم رفت ماشینو قولنامه کنه من از خواب بیدار شدم دیدم اس اومده شما ایرانخودرو برنده شدید و......

یه بارم برای خونه نذر کردم اگر تا سه ماه بعد خونه جدید باشیم‌گوشوارمو بدم حرم امام رضا

که خداروشکر همین شد💚

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

میشه برامون تعریف کنی خواهشا دخترتون بیماری خاصی داشت ک شفا پیدا کرد ؟ تو خود حرم دعا کردید ؟ یا فقط ...

بله نوزاد بود مشکل ریوی داشت ما و دکترا قطع امید کردیم ازش ولی یه شبه کامل خوب شد البته بماند ۲۰ روز بستری بود تو ان ای سیو

نه حرم نرفتم

کاربری دست چند نفره دیدین تاپیکا به هم نمیخوره بدون داستان از این قراره🤚😂