2777
2789
عنوان

پارسال با دختر خاله م دعوامون شد ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 79 پست
چرا

وقتی کسی این چرندیات و میگه 

یعنی میخواد عکس العمل نشون بدی نقره داغ شی 

وقتی نشون ندی بیشتر میسوزه که یه درصد برات ارزش نداشته.بیشتر حرص میخوره

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیشه شکایت کنم ؟

آخه گل اسمی ازت نیاورده چجوری میخوای ثابت کنی 

بعد هم میگی از شماره دیگه حتی خط خودشم نیست 

در ثانی الان واکنش نشون بدی یعنی حرفهای در پیام زده قبول کردی و درسته و عصبانی هستی از گفتشن توسط ایشون 

پس بلاک و تمام

وقتی کسی این چرندیات و میگه یعنی میخواد عکس العمل نشون بدی نقره داغ شی وقتی نشون ندی بیشتر میسوزه که ...

شکایت کنم بیشتر تر نمیسوزه؟

یا حداقل ب شوهرش و برادر ش بگم

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

ببین پیشنهاد من اینه تو هم جواب پیامشو بده هر چی آتو داری ازش تو پیاما بیار انکار داری با به شخص دیگه صحبت میکنی

مثلا بنویس اره بابا یه مشت حسود عقده این که خیلی سوختن و جلز ولز میکنن از سوختگیش و اینجا آتو ها رو وارد کن 

شکایت کنم بیشتر تر نمیسوزه؟یا حداقل ب شوهرش و برادر ش بگم

اگه شکایت کنی اسمی ازت نیاورده یا میتونه مدعی بشه اشتباهی فرستاده.

به برادرش بگی یه حرفی 

اینجوری ابروش میره به روش بزنن 

نمیشه ؟

مخاطب شما نیستید بعید میدونم بشه. اسی این دخترخالت از اون ادماس که چه بخوای چه نخوای یاید باهاش خوب بشی، بعضی ها را باید برای بستن زبونشون که هرچیزی را به زبون میارند باید خوب شد و دور شد. بعضی ها از خدا نمیترسند و بدترین کارها را زمان دشمنی میکنند. 

فقط یه سوال، شما در موردش این چیزا را نگفتید احیانا که به گوشش رسیده باشه؟ چون حرفهای بالاییم در صورتی در رابطه با دختر خالت صدق میکنه که شما از اون زمان غیبت یا تهمتی پشت سرش نزده باشید. اگه هم انجام دادید خب خواسته تلافی کنه و یر به یر شدید و دلخوری و جواب دادن نداره

آبروی من چی

گل قشنگم میدونم ناراحتی 

ولی الکی از خودش در اورده بهت داده که بسوزی 

به کسی که نگفته .اشتباهی ام عمرا باشه بهت بفرسته 

کلا بعد یسال نفرتش شعله ور شده