2777
2789

من خیلی دلم میخاد اما تمام تمرکزمو گذاشتم روی پیشرفت و بدبختی های خودم چون پارتنر بیاد همه چی بهم میریزه اما فشار سینگلی منو از پا درمیاره🥲💔💔

ولی باید قوی باشم هیچوقت سمت پسر نرم مگر اینکه خیلی مستقل و پولدار بشم 

وقتی برام کامنت میزاری در صدم ثانیه پاک نکن جسارت داشته باش😐😐😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من 

چون از روابط دوستی و بی هدف بدم میاد 

و فعلا درس نمیزاره زندکی ام بکنم چ برسه پارتنر

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من چون از روابط دوستی و بی هدف بدم میاد و فعلا درس نمیزاره زندکی ام بکنم چ برسه پارتنر

وای اره دانشجو پزشکی خیلی سخته

همسنیمبنظرم اینا همه رو بزار واسه بعد کنکورت هم ادم درست حسابی تری میاد تو زندگیت هم پخته تر میشی ب ...

میترسم اون موقع ها دیگه حسش رو نداشته باشیم😂😂

وای اره دانشجو پزشکی خیلی سخته

درد اینه که بعدشم که تموم کنی کسی نمیاد دکترا رو بگیره😂😂😂😂🤣 

برای پسرا خوب میشه برای دخترا نه 

خواستگار ها فقط برای معلمی ها میرن

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

درد اینه که بعدشم که تموم کنی کسی نمیاد دکترا رو بگیره😂😂😂😂🤣 برای پسرا خوب میشه برای دخترا نه خو ...

نه عزیزم چرا پزشک میاد پزشکو میگیره دیگه 😁😁