2777
2789

من برا عید نوروز واسه تولد همسرم میخام بلیت برا استانبول بگیرم بعد میگن ما معلم ها باید به گزینش اطلاع بدیم و سند خونه بذاریم درسته اگه اطلاع ندم چی میشه چون یه هفته ای ده روز میرم و برمی‌گردم شماها که رفتین اینکار رو انجام دادین همکارم رفته میگه به گزینش اطلاع ندم ولی به هیچ کسی هم نگفتم من میترسم اگه روزی گزینش بفهمه و من اطلاع ندم چی پیش میاد 

تو رو خدا بگید برا سفر خارجی چکار کردین اگه معلمید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شما چیزی راجب مهاجرت معلم ها میدونین...؟؟

نه بخدا فقط می‌دونم اینکه باید پنج سال سابقه داشته باشه و همسرم فرهنگی باشه میرم یه آزمونی میدن بعد اگه پذیرفته شدن اعزام میشن من خودم دارم زبان کار میکنم ولی همسرم قبلا فرهنگی بود انصراف داد الان کارمند بانک شده نمیدونم چطوری میشه شاید نذارن منو 

اصلا همچین چیزی درست نیستسفرهای ما چه ربطی به اداره داره؟اگر رسمی نیستی عکس بدون حجاب تو فضای مجازی ...

نه کارمند رسمی هستم عکس اصلا نمی‌ذارم قبلا بلاگر معلم بودم گزینش بهم گفت پیجو پاک کردم فقط گفت موهام دیده نشه و با حجاب بذار عیب نداره منم که گاهی میذارم ولی در مورد اطلاع به گزینش زیاد شنیدم میگن اگه نگین بعد مشکل میشه

نه بخدا فقط می‌دونم اینکه باید پنج سال سابقه داشته باشه و همسرم فرهنگی باشه میرم یه آزمونی میدن بعد ...

اوه حالا شوهر فرهنگی از کجا بیارم😂

پزشک قبول نیست؟؟ خداکنه حتما فرهنگی نخواد 

پس ینی امکان مهاجرت با معلمی هست 

من خیلی ناامید بودم گفتم پس دیگه نمیتونم برم 

نه کارمند رسمی هستم عکس اصلا نمی‌ذارم قبلا بلاگر معلم بودم گزینش بهم گفت پیجو پاک کردم فقط گفت موهام ...

تا به حال نشنیدم 

من و چندتا همکاران هم که رفتیم اطلاع به هیچ جا ندادیم و مشکلی هم نبود 

شاید استان شما میخواد سختگیری کنه

اوه حالا شوهر فرهنگی از کجا بیارم😂پزشک قبول نیست؟؟ خداکنه حتما فرهنگی نخواد پس ینی امکان مهاجرت با ...

اره هست ولی یه سری قوانین داره که همسر فرهنگی جز اصولشه بخشنامه رو دیدم شمام سرچ کنی میاد بالا 

متاهل باشی همسرت فرهنگی باشه ۵ سال به بالا سابقه کار دیگه زبانت فول باشه و ..

تا به حال نشنیدم من و چندتا همکاران هم که رفتیم اطلاع به هیچ جا ندادیم و مشکلی هم نبود شاید استان شم ...

اره استان ما مزخرفه شما کدوم استانید والا اینجا کلی خبر چین و اسکل داره میترسم برم بعد فیلم بذارم اینستا بیان بگن چرا اطلاع ندادی

اره استان ما مزخرفه شما کدوم استانید والا اینجا کلی خبر چین و اسکل داره میترسم برم بعد فیلم بذارم ای ...

اصفهانیم 

اما تا به حال نشنیدم هیچ جا همچین موضوعی رو 

مگه کره شمالی هستیم که اینجور باشه؟

اصفهانیم اما تا به حال نشنیدم هیچ جا همچین موضوعی رو مگه کره شمالی هستیم که اینجور باشه؟

من مشهدم والا بعضی همکارها اینجور میگن گزینش اینجام خیلی سختگیری می‌کنه خیلی