من برا عید نوروز واسه تولد همسرم میخام بلیت برا استانبول بگیرم بعد میگن ما معلم ها باید به گزینش اطلاع بدیم و سند خونه بذاریم درسته اگه اطلاع ندم چی میشه چون یه هفته ای ده روز میرم و برمیگردم شماها که رفتین اینکار رو انجام دادین همکارم رفته میگه به گزینش اطلاع ندم ولی به هیچ کسی هم نگفتم من میترسم اگه روزی گزینش بفهمه و من اطلاع ندم چی پیش میاد
تو رو خدا بگید برا سفر خارجی چکار کردین اگه معلمید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه بخدا فقط میدونم اینکه باید پنج سال سابقه داشته باشه و همسرم فرهنگی باشه میرم یه آزمونی میدن بعد اگه پذیرفته شدن اعزام میشن من خودم دارم زبان کار میکنم ولی همسرم قبلا فرهنگی بود انصراف داد الان کارمند بانک شده نمیدونم چطوری میشه شاید نذارن منو
اصلا همچین چیزی درست نیستسفرهای ما چه ربطی به اداره داره؟اگر رسمی نیستی عکس بدون حجاب تو فضای مجازی ...
نه کارمند رسمی هستم عکس اصلا نمیذارم قبلا بلاگر معلم بودم گزینش بهم گفت پیجو پاک کردم فقط گفت موهام دیده نشه و با حجاب بذار عیب نداره منم که گاهی میذارم ولی در مورد اطلاع به گزینش زیاد شنیدم میگن اگه نگین بعد مشکل میشه