2777
2789
😭😭😭😭😭

سلام گلم ناراحت نباش

اگه میتونی وضو بگیر نماز بخون ، قرآن بخون، دعا کن و با خدا حرف بزن

اون میبینه و میشنوه و حواسش هست💗

پیشنهاد میکنم زیارت عاشورا با صدای آقای علی فانی رو گوش کنی🤍🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفم اینو میگم اما یه مقدار سلیطه بازی لازمه برات تا از این موضع ضعف بیای بیرون‌. دیدیش شروع کن‌ داد و بیداد و توهین . بقیه هم گیر دادن بهت بزن به کولی بازی و گریه و تو‌سر زدن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
شما که می شناسیشون چرا قیمتشو گفتی بهشون؟؟؟

💔🙂نه دیگ تااین حد ولی الان شناختمش🙂💔

چون ذوقشو داشتم اولین بارم بود که ازپول کاریم واسه ی خودم، کاپشن گرفته😭

💔🙂نه دیگ تااین حد ولی الان شناختمش🙂💔چون ذوقشو داشتم اولین بارم بود که ازپول کاریم واسه ی خودم، ک ...

خوب کردی، ولی بعضی ها دوست دارن ذلت آدمو ببینه. مثلا اگه گفته بودی این کاپشنو یکی محض رضای خدا بهم داده خوشحال می شدن و عارسون نمی کرد، چون خودشون کوچیکن، ذلیلن. عزت نفس ندارن. الانم بگو الکی گفتم گرفتم  یه تومن تا آروم شن. بعد به فامیلتون چه ربطی داره؟؟؟؟ بعد بابا و مامانت باید تو دهنش می زدن

خوب کردی، ولی بعضی ها دوست دارن ذلت آدمو ببینه. مثلا اگه گفته بودی این کاپشنو یکی محض رضای خدا بهم د ...

اره چون ذوقشو داشتم رفتم گفتم فکرکردم دشمنم نیس ک دیدم وای دشمن شد🙂😭💔

نه امروز میادش حالیش میکنم اگر بابام نیادش

نمیدونم چه ربطی داره

بزار قضیه ازاول بگم

یه روز زن داداشم امد گفت که بیاخانه ی ما منم رفتم از صاحب کارم اجازه گرفتم خلاصه رفتم و بهش گفتم که کاپشن خریدم اونم۳میلیون😃😃بعدش رفت پوشید گفت که سایز چند؟ منم گفتم xL

هستش خلاصه مامانم ابجیم دعوام کرد که چرا رفتی بهت سم میده

خلاصه قضیه چندماه بعدش

داییم از سوریه امد خونه ی ما وبعدش داداشم امد همه چیز رو گفت 

وبه کل فامیل رسیده که این زن داداشه رفته داداشه پر کرده اینم رفته جلوی مهمون همه چیز گفته ودعوا کرده 

حالا چیزی که به گوش عمه ام رسید که این عروسه جدیدش رفته به زن، داداشه رضایی یاد داد واینم رفته شوهرش پر کرده ک بره خواهرشو بخاطر یه کاپشن دعوا کرده دیگ قضیه کش رفته😃💔😂

اره چون ذوقشو داشتم رفتم گفتم فکرکردم دشمنم نیس ک دیدم وای دشمن شد🙂😭💔نه امروز میادش حالیش میکنم ا ...

وای پناه بر خدا. اگه خودشون خرجتو می دادن خفت می کردن بخدا 🤣

یعنی رفتن گفتن تو کاپشن 3میلیونی خریدی،دعوا به پا کردن وا

اره💔الانم برای رو برو. کردن بابام خبرشون کردن که این حرفو کی گفته کی حرف کاپشن وطلا رو گفته یا حرف اضافه درباره زن داداش من جدیده گفتخ

اره💔الانم برای رو برو. کردن بابام خبرشون کردن که این حرفو کی گفته کی حرف کاپشن وطلا رو گفته یا حرف ...

چقدر جنگجو هستن. انگار دارن دنبال شر و خون می گردن. ولشون کن. شما کش نده قضیه رو. به نظرم یه بحث و شری تو راهه. شما جمعش کن با سکوت