بخدا تو هرجمعی که میشینیم این جوک رو تعریف میکنه و غش غش میخنده🤣🤣🤣🤣 تهشم که جیغ من درمیاد میگه اوه اوه خانم ببخشید، آقایون ملاحظه بفرمایید😁
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
🤣🤣🤣جالب بود (:برو بهش بگو حتی تو نی نی سایت هم جوکت رو تعریف میکنن (:
همووووون
پیش همه میگه من از زنم میترسم، ازش حساب میبرم. یه بار همکارش که یه مادر مجرده، بهش گفته بود یه بار خواستی بری شهرستانتون منم میام. گفته بود شرمنده خانمم میکشه منو!
حالا هم من اون خانم رو میشناسم هم اون منو. بهش میگم چرا از من مایه گذاشتی؟ میگه قطعی ترین جواب منفی بود که اصرار نکنه!
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄