2777
2789

گرم صحبت بودیم داشتیم چای میخوردیم یه پسر۴ساله دارن یهواومدگفت مامانی گوز دارم مامانش ریلکس برگشت گفت عه پسرم گوز داری گفت اره گفت برواتاق گوزبده بیا پسرش رفت دخترم ۷سالشه غش خنده شدمنم زدم تواشپزخونه هنگ کردم این چه کلمه ای اخه نه بوقی نه پفی 😐😐😐بعددخترم هی تکرارمیکردمامان بردیا میگه گوز بازمیخندید😐شوهرم که به بهانه رفت تواتاق ولی برااوناخیلی عادی وریلکس بوداین کلمه یعنی تااخرکه اینامیخواستن برن هی منوشوهرم نگاهم میکردیم خندمون میومدخیلی زشته این کلمه فک کنم اونابدنمدونن خانومش تهرانی اصیل شوهرم میگه تهرانیا بد نمدونن اروغ روخیلی بدمیدونن 😐البته صحت این موضوع رونمدونم شوهرم گفت شنیدم حالادرست وغلطشونمدونم به تهرانیای عزیزبرنخوره 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اینا بی فرهنگ بودن😂🤦‍♀️

ربطی به تهران یا جای دیگه نداره

تو تهرانم خیلی حرف زشتیه و خیلی عیب میدونن

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

خب حرکتو حرفش خنده دار بوده... وای ربطی ب تهرانیا و اینا نداره کلااا حرفش و اینکار غیر عادیه و خنده داره... خووووبه بخاطر ی کلمه گووووز اینقدررر خندیدن این بچه دلیل خوشحال تر شدن شما شده....خخخخخخ

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

کجاش خنده داره ؟!خب بچست ب چ چیزایی می‌خندید بخدا چقدر بیکارید

حرف بچه خنده دار نبوده ولی ریلکس و عادی رلهننایی کردن مادره خیلی باحال بود😂

خدایی این چه مدل اموزشاییه بعضیا به بچه هاشون میدن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
حرف بچه خنده دار نبوده ولی ریلکس و عادی رلهننایی کردن مادره خیلی باحال بود😂خدایی این چه مدل اموزشای ...

*راهنمایی

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
حرف بچه خنده دار نبوده ولی ریلکس و عادی رلهننایی کردن مادره خیلی باحال بود😂خدایی این چه مدل اموزشای ...

اون زنم بنده خدا شاید واقعا نمی‌دونستم باید تو اون موقعیت چه کار کنه و چی بگه اینجوری گفته 

نمیشه قضاوت کرد