2777
2789
عنوان

مهاجرت موقت به ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرایط خاص خودشو داره خودتو بدبخت نکن همین پولم از دستت میره

حالا که نرفتم 

ولی دوست دارم مهاجرت کنم☹️

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

عمان نهایت چقدر پول میخواد؟اخه اونجا هوا گرمه اذیت میشم

با همین ۵۰۰ میتونی بری اگر تک نفری بری که خیلی خوبه این  قیمت بعدش از طرف عمان راحت میتونی بری اخه عمان وضعیت خیلی بهتره نسبت به ترکیه

«شاهی بدون کلاه»

با همین ۵۰۰ میتونی بری اگر تک نفری بری که خیلی خوبه این قیمت بعدش از طرف عمان راحت میتونی بری اخه ع ...

اونجا خوبیش اینه که همه وسایل میکاپ کامل در اختیارمه 

مثلا با کمتر از ۵۰۰ میشه عمان رفت؟

شاید بشه نمی دونم ولی دیگه اگر بری نون توی روغن میفته بعد تنها کشور عربی که راحت تر میتونی توش کار کنی به نسبت کشور های دیگه مثلا کویت اصلا اجازه نمیده ایرانی بره اونجا 

«شاهی بدون کلاه»

شاید بشه نمی دونم ولی دیگه اگر بری نون توی روغن میفته بعد تنها کشور عربی که راحت تر میتونی توش کار ک ...

خانوادم میگن عمان عقب افتاده هست 

ترکیه بهتره تا عمان 

اما من منطقی بخوام فکر کنم عمان خیلی بهتره 

خانوادم میگن عمان عقب افتاده هست ترکیه بهتره تا عمان اما من منطقی بخوام فکر کنم عمان خیلی بهتره

عمان قبلا عقب افتاده بودن الان خیلی مدرن هستن و همونطور گفتم من اطلاعات زیادی دارم درمورد عمان و میتونم خیلی کمکتون کنم چون یکی از آشنا هام رفتند اگر بخواین همه شو بهتون‌میگم

«شاهی بدون کلاه»